Αναβάλλονται οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα λόγω του σεισμού

 


Αναβλήθηκε λόγω του σεισμού  η αναγγελία του νέου σχεδίου δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον πρωθυπουργό.
Ο ισχυρός σεισμός μεγεθους 6,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι με επίκεντρο ανοιχτά της Σάμου, σε εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 19 χιλιόμετρα βόρεια βορειοδυτικά του νησιού. Εγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Όπως τόνισε την Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης στόχος της κυβέρνησης παραμένει η αποφυγή ενός καθολικού lockdown με προσπάθεια να διατηρηθεί σε έναν σημαντικό βαθμό ανοιχτή η οικονομική δραστηριότητα. Τα μέτρα αναμένεται να περιλαμβάνουν ευρεία χρήση μάσκας παντού, ακόμη και σε Περιφέρειες με λίγα κρούσματα, μείωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και παράλληλη απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα από τις 12.30 το βράδυ.


Το σχέδιο θα δίνει έμφαση στην τηλεργασία και θα συμπληρώνεται από μέτρα ανακούφισης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που θα επηρεαστούν περισσότερο με στόχο να μην προκαλούνται φαινόμενα συνωστισμού στα Μέσα Μεταφοράς.



ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]