Συγκέντρωση αύριο και στην Ηγουμενίτσα ....ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής


 Το  Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας συμμετέχει στη  κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας στις 11.00π.μ. ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Στις 7 Οκτώβρη, 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ, σε Αιγύπτιους εργάτες αλιείας, ήρθε η ώρα της δικαστικής απόφασης για τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ.

Μπορεί το δικαστήριο, με ευθύνη τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, να κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, όμως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν αποκάλυψαν και στον πλέον δύσπιστο τον εγκληματικό χαρακτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους ως “τάγμα εφόδου” ενάντια σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αποκαλύφθηκαν οι υπόγειες και όχι μόνο σχέσεις με επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ, κέντρα και μηχανισμούς. Μηχανισμούς και προστάτες που κωλυσιεργούσαν τη δίκη για χρόνια, που επέτρεψαν στους δολοφόνους να κυκλοφορούν ελεύθεροι, που άλλαξαν τον Ποινικό Κώδικα για να πέσουν οι χρυσαυγίτες στα μαλακά, που έφτασαν μέχρι και στη ντροπιαστική απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως.

Δεν ξεχνάμε πως ο πόλεμος με το φασισμό δεν σταματά στην απόφαση μιας δίκης. Ο πόλεμος με το φασισμό τελειώνει όταν ηττηθούν αυτοί για τους οποίους δουλεύουν οι φασίστες, όταν ηττηθεί το σύστημα που τους γεννά. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι το ναζιστικό μόρφωμα ακόμα και αν συρρικνωθεί εκλογικά, τα στελέχη του αλλάξουν κόμματα ή ιδρύσουν νέα, το αυγό του φιδιού δεν θα εξαφανιστεί. Σαν γέννημα του ίδιου του καπιταλισμού, υπηρετούν με πίστη τη μήτρα που το γέννησε. Για αυτό τους συναντάμε πότε με τα ρούχα του μπράβου έξω από τα εργοστάσια, πότε με τη μάσκα του «πατριώτη» να μισούν όλους τους ανθρώπους.

Εμπόδιο στη δράση των πάσης φύσεως φασιστοειδών  θα βάλουν οι δικοί μας αγώνες, η οργανωμένη πάλη μας μέσα από το σωματείο μας. Η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού, για μέτρα προστασίας της υγείας μας και του λαϊκού εισοδήματος, για απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς είναι αυτή που θα ακυρώσει στην πράξη την εγκληματική τους δράση και θα τσακίσει το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Εμείς θα είμαστε εκεί,  απαιτώντας τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, οι εγκληματίες δολοφόνοι της ΧΑ που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, να καταδικαστούν με τις ανώτατες ποινές.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας στις 11.00π.μ. απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]