ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αλλαγές από σήμερα στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας Αύριο επαναξιολογείται η κατάσταση της ΠΕ Ιωαννίνων

 
Αλλαγές  από σήμερα στον  χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από ον covid-19 έπειτα από την επικαιροποίησή του .

 Ετσι από σήμερα στο κόκκινο εντάσσεται η ΠΕ Καστοριάς ενώ στο επίπεδο 3 περνούν  οι ΠΕ  Θεσσαλονίκης Βοιωτίας ,Σερρών και Λάρισας.

Για τα  Ιωάννινα  που   παραμένουν στο επίπεδο 3 (υψηλής επιτήρησης)  η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί αύριο .

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο στις 06.00 το πρωί ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00.30 έως και τις 05.00 το πρωί   για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3 και 4  ενώ  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους .

Τι ισχύει για το αεροδρόμιο Καστοριάς

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει νέα notam που αφορά περιορισμούς επιβατικών πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Καστοριάς  «Αριστοτέλης», η οποία εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19 και ισχύει από σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2020.

Ειδικότερα:

Η αεροπορική οδηγία προβλέπει ότι επιτρέπονται μόνο οι αναχωρήσεις για πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους με το πλήρωμά του (ferry flights).

Από τους περιορισμούς πτήσεων στο αεροδρόμιο Καστοριάς «Αριστοτέλης» ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις:

*Πτήσεις με επιβάτες διαμετακόμισης (Passengers in transit)

* Πληρώματα και επιβάτες των εξής πτήσεων: οι κρατικές (state flights), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary flights), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian flights), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency flights) και οι στρατιωτικές πτήσεις (Military flights).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]