ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Το ροζ της ζωής ....φώτισε το Δημαρχείο της Πάργας!

 


Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλάκι-Πάργα με την συμπαράσταση του Δήμου Πάργας πραγματοποίησε συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Πάργας στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων και κτιρίων οροσήμων για την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Το Δημαρχιακό Μέγαρο φωτίστηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα υπενθυμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Παγκόσμιο σύμβολο της εκστρατείας ήταν και φέτος η Ροζ Κορδέλα, την οποία δημιούργησε η Εvelyn Lauder το 1992. Το φετινό "σύνθημα" αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση:

"Είναι κάτι περισσότερο από μία κορδέλα-

Είναι αυτό που μας ενώνει"

Η φωταγώγηση έγινε από τον Πρόεδρο του παραρτήματος κ. Θωμά Κασκάνη, παρουσία του Δημάρχου κ.Νίκου Ζαχαριά και τους  Αντιδημάρχους Δημήτριο Μάρκου – Δημήτριο Μπούσιο καθώς και το Δ.Σ της Ε.Α.Ε. Το παράρτημα Ε.Α.Ε Καναλάκι-Πάργα σεβόμενο τα ισχύοντα μέτρα, πραγματοποίησε την εκδήλωση με την μικρή συμμετοχή μελών του.Με αυτόν τον τρόπο και με ασφάλεια διαδόθηκε το μήνυμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, δίνοντας τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενος παρακινώντας όλους να υποστηρίξουν την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού και κατ΄επέκταση το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]