ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30-9-2020



Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα η προσπάθεια του Δήμαρχου Ιωαννιτών χθες να επιδείξει τα δημοκρατικά του αισθήματα... παρά το γεγονός ότι δεν ανέχεται ούτε να ακούει διαφορετική άποψη από την κυρίαρχη αστική ιδεολογία, αυτή που και ο ίδιος στηρίζει από τη θέση του. 

Μέχρι ότι δεν συντάσσεται με την κυβερνητική παράταξη έφτασε να ομολογήσει δημοσίως, ως μη όφειλε, αφού πρώτα είχε επαναλάβει όλη την κυβερνητική γραμμή προπαγάνδας, την ίδια που πριν λίγες ώρες είχε αναλύσει και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με δηλώσεις καρμπόν Δήμαρχος και Περιφερειάρχης, ενάντια στις μαθητικές καταλήψεις και υπέρ του κυβερνητικού έργου στην Υγεία προσπαθούν να στείλουν στην ατομική ευθύνη τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας στη χώρας

Να ενημερώσουμε λοιπόν το Δήμαρχο ότι “ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι!” Όχι απλά κυβερνητικός είναι, αλλά μέχρι και εξωτερική πολιτική για την κυβέρνηση έχει φτάσει να κάνει μέσα από το Δημαρχείο προετοιμάζοντας μήνες ολόκληρους την επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη.


ΥΓ1. Δεν είναι “μικροπολιτική” ότι η διασπορά του ιού γίνεται στις αίθουσες των 25 μαθητών, η κοινή λογική είναι.

ΥΓ2. Δεν είναι “λογική αμφιθεάτρου” ότι μια καθαρίστρια, χωρίς μέσα ατομικής προστασίας, που καθαρίζει 3 σχολεία είναι υγειονομική βόμβα για εκατοντάδες μαθητές, γονείς και καθηγητές . Η πραγματικότητα είναι.

ΥΓ3. Δεν είναι “ενημέρωση” ότι 8 κλίνες ΜΕΘ στο ΠΓΝΙ, που μπορούν να γίνουν 16, είναι επαρκείς για μια πόλη 100.000 κατοίκων. «Καραμέλα και προπαγάνδα»  κυβερνητικού εκπροσώπου είναι.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]