Στην κορυφή της Καρδιολογίας η Κωνσταντίνα Αγγέλη από τα Τζουμέρκα!

 


ΜΕ πολύ μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την είδηση, σύμφωνα με την οποία συμπατριώτισσά μας από τα Τζουμέρκα, κρίθηκε ως τακτική καθηγήτρια Καρδιολογίας στο καλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας και ένα από τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη, το ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Αγγέλη (φωτο) με καταγωγή εκ πατρός (Ιωάννης) από Γραικικό και εκ μητρός (Αρτεμισία Δήμου) από Άγναντα, δάσκαλοι και οι δύο με πολύ μεγάλη προσφορά στα γράμματα και τη μόρφωση των παιδιών απ’ όπου κι αν πέρασαν.

Τις γυμνασιακές της σπουδές η Κωνσταντίνα Αγγέλη περαίωσε στην Άρτα, σπούδασε Ιατρική στο ΕΚΠΑ και μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική, παρέχοντας σήμερα τις υπηρεσίες της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Με το βαθμό της καθηγήτριας Καρδιολογίας που πλέον φέρει είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα, κάτι που εμάς τους συμπατριώτες της μάς κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι. Ενώ κάθε φορά που βγαίνει στις τηλεοράσεις και δίνει συνεντεύξεις στον έντυπο Τύπο, μιλώντας επί του γνωστικού της αντικειμένου, δεν κρύβουμε τον θαυμασμό μας. Ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Ταχυδρόμος Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]