Τσιόδρας -Χαρδαλιάς:Μάσκα ,εμβόλια ,σχολεία στα θέματα της σημερινής ενημέρωσης

Κατά τη διάρκεια της σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας Covid-19 στη χώρα μας ο κ.Τσιόδρας αναφερόμενος στην επαναλειτουργία τους από τις 14 Σεπτεμβρίου κρίθηκε σημαντική παρουσία  των παιδιών στα σχολεία καθώς όπως υπογράμμισε η φυσική παρουσία δεν αντικαθίσταται από την εξ αποστάσεως διδασκαλία.
Σχετικά με τη χρήση της μάσκας για μια ακόμα φορά ο καθηγητής  τόνισε πως πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά αφού  είναι το μοναδικό "όπλο" που έχουμε στα χέρια μας για τον περιορισμό της διασποράς του νέου ιού .Οι μεγαλύτεροι σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Τσιόδρας θα είναι αυτοί που θα δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά.

Ο καθηγητής παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει εμβόλιο και μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξουν νεώτερα στοιχεία σχετικά με την πορεία των κλινικών μελετών.
Ζήτησε να μην υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση για το εμβόλιο και πρόσθεσε ότι η ΕΕ στηρίζει τις προσπάθειες για ισότιμη κατανομή τους σε όλες τις χώρες της .Ο καθηγητής ωστόσο εξέφρασε έναν προβληματισμό για το πόσο θα κρατά η δράση του εμβολίου .
"Μακάρι γρήγορα και ελπίζω με  ένα αποτελεσματικό εμβόλιο να τελειώσουν όλοι οι περιορισμοί ,να αναπνέυσουμε σε όλα τα επίπεδα ,να δούμε ο  ένας τον άλλον με καθαρή ματιά ."σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ .Τσιόδρας .

Από την πλευρά του ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι σε περιοχές όπου ισχύουν οι ειδικοί περιορισμοί από τις 3 Σεπτεμβρίου θα επιτρέπονται οι λαϊκές αγορές με τη συμμετοχή του 50% των πολιτών με μάσκες και με αποστάσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]