ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κόνιτσα:Στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου της Ηπείρου και στην γέφυρα του Αώου...


 Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου κ ώρα 12 επισκέφτηκε το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου της Ηπείρου που βρίσκεται στην Κόνιτσα, καθώς κ την γέφυρα του Αώου, αντιπροσωπεία δημοσιογράφων συνοδευόμενη απο τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Θεόδωρο Αλεξίου και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Ηπείρου ΑΕ κυρία Γεωργία Κιτσάκη και Χαρητάκη Παπαϊωάννου.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από την κυρία RebeccaBarnes και τον φωτογράφο κ. DavidGrevett από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις κυρίες Νένα Δημητρίου και Μελπομένη Μαραγίδου από την εφημερίδα "Καθημερινή" και το Vice Αντίστοιχα, καθώς και τον κύριο Φώτη Βαλλάτο απο το Propaganda. Στην αντιπροσωπεία παρουσιάστηκε το Thema project, μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος μας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Λαζογιάννης που υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον Δήμο μας,  καθώς και τις πολλές επιλογές που προσφέρει για εναλλακτικές δραστηριότητες στους επισκέπτες. Προηγούμενως, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και την γέφυρα του Βοιδομάτη στην Κλειδωνιά.

Ο Δήμος ευχαριστεί  τους ντόπιους επαγγελματίες κ. Βασίλη και  Ανδρέα Χατζηεφραιμίδη για την προσφορά τσίπουρου στους επισκέπτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]