ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ιωάννινα:Συνεδριάζει σήμερα το Δημ.Συμβούλιο [τα θέματα]

 dimarxeio – Δήμος Ιωαννιτών

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στις έξι το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής» κεκλεισμένων των θυρών, σε τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.


1. Ενημέρωση για τις δράσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό υπό τις σημερινές συνθήκες.

Εισηγητές: κ. κ. Γ. Λώλης, Αντιδήμαρχος και Σ. Πέγκας , Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εισηγητής: κ. Φώτιος Βάββας, Αντιδήμαρχος

2. Έγκριση της απευθείας εκμίσθωσης ακινήτου (μονοκατοικίας), συνολικής επιφάνειας 110,62 τ.μ., επί της οδού Ακαδημίας 14, στα Ιωάννινα, ιδιοκτησίας του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΓΛΑΪΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ».


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, Αντιδήμαρχος

3. Ορισμός υπεύθυνων Εκπροσώπων του Δήμου ως συνεργάτες για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, για την υλοποίηση του έργου: Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ)- Νέα Φάση με κωδικό ΟΠΣ 5002212.


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μπενέκος, Αναπλ. Προϊστάμενος Δ/νσης

4. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου στον κ Γιώτη Επαμεινώνδα του Βασιλείου.ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής 

5. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Εισηγητής: κ. Φώτιος Βάββας, Αντιδήμαρχος

6. Έγκριση Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Ιωαννιτών, οικονομικού έτους 2020.ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Εισηγητής: κ. Φ. Βάββας, Πρόεδρος της Επιτροπής

7. Έγκριση προσωρινής σύνδεσης για την είσοδο – έξοδο οχημάτων στις εγκαταστάσεις της δραστηριότητας «εργαστήριο κατασκευής ξυλουργικών προϊόντων για την οικοδομή και επίπλων κουζίνας»,  που βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή και εκτός ορίων οικισμού, και συγκεκριμένα σε γήπεδο με υπ΄ αριθμ. 149 τεμάχιο του Αναδασμού Μπάφρας του έτους 1976 του δήμου Ιωαννιτών, εντός ΖΟΕ στη ζώνη ΙΧ και εντός NATURA 2000. (Απόφαση υπ’ αριθμ. 53/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

8. Έγκριση προσωρινής σύνδεσης για την είσοδο – έξοδο οχημάτων στις εγκαταστάσεις της πτηνοτροφικής μονάδας, ιδιοκτησίας Αντωνίου Χρήστου και ΣΙΑ Ο.Ε., που βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή και συγκεκριμένα στα τεμάχια 269-506/803 του Αναδασμού Κουτσελιού. (Απόφαση υπ’ αριθμ. 54/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

9. Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων για την πτηνοτροφική μονάδα 15750 πτηνών πάχυνσης ιδιοκτησίας «Θεοδώρου Σιαφάκα», που βρίσκεται στην θέση ‘’Φθέρη’’ της Τ.Κ. Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών. (Απόφαση υπ’ αριθμ. 51/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

10. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 204/2020 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου. (Απόφαση υπ’ αριθμ. 55/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

11. Τροποποίηση του ψηφισθέντος με την υπ’ αριθ. 250/1975  Απόφασης  Δημοτικού  Συμβουλίου ισχύοντος «Κανονισμού Λειτουργίας εν γένει των Δημοτικών Νεκροταφείων» του Δήμου Ιωαννιτών. (Απόφαση υπ’ αριθμ. 56/2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).


ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ  

12. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., για τις ανάγκες των δομών του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α Δήμου Ιωαννιτών.

Εισηγητής: κ. Δ. Πάνου, Πρόεδρος Δ.Σ.   Ο.Κ.Π.Α.Π.Α


ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, Αντιδήμαρχος

13. Έγκριση Γ΄ Κατανομής ποσού 425.330,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Δ.Ε.Π. 32/2020)

14. Παράταση συστέγασης του 1ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων στο Καπλάνειο κτίριο (Δ.Ε.Π. 33/2020)).


ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

15. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ιωαννιτών 2020 – 2023, Α΄ Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασμός

Εισηγήτρια: κ. Νατάσα Τύρου – Ούζα, Αντιδήμαρχος

16. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ιωαννιτών, έτους 2020. 

Εισηγητής: κ. Γ. Αρλέτος, Πρόεδρος της Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]