Προκλήσεις για την Κοινωνική Παιδιατρική" 19/09/2020


Η Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, με ιδιαίτερη χαρά και συνέπεια στη διαχρονική της πορεία, πραγματοποιεί, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τη διαδικτυακή Ημερίδα (Webinar) με θέμα «COVID-19: Προκλήσεις για την Κοινωνική Παιδιατρική της νέας εποχής» το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12.00-16.00, με δωρεάν συμμετοχή.

Οι εξελίξεις της πανδημίας COVID-19 είναι διαρκείς, και οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτές. Η θεματολογία της εκδήλωσης, δομείται στους πυλώνες ΥΓΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και έχει ως επίκεντρο τη νέα γενιά, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της σε θέματα υγείας και ποιότητας ζωής με τη νεοπροσδιοριζόμενη έννοια της. Το περιεχόμενο κινείται σε μετα-την-πρώτη-φάση του COVID-19 θεματολογία από τη νεογνολογία ως την εφηβιατρική, με ενδιαφέρον για το μάχιμο παιδίατρο, τη διεπιστημονική υγειονομική ομάδα που στηρίζει παιδιά και εφήβους με χρόνια προβλήματα υγείας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συμπορεύονται και ενθαρρύνουν την προαγωγή της ψυχοσωματικής υγείας.

Από πλευράς του ΔΣ της Εταιρίας και των συνδιοργανωτών του Συνεδρίου, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την επιλογή ελκυστικών θεμάτων, έγκριτων ομιλητών και χαρισματικών συντονιστών που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η επιτυχία του όμως εξαρτάται από τη συμμετοχή και τις ερωτήσεις που θα τεθούν στους ομιλητές ζωντανά την ώρα της διεξαγωγής του Webinar.


Το πρόγραμμα καθώς ο σύνδεσμος συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΕΚΠΠΥ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη για την χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]