Άρτα:Υπέκυψε στα τραύματά της η 17χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη γέφυρα Καλογήρου


Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τις τελευταίες μέρες για την Πρέβεζα καθώς ένα ακόμη άτομο έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου στο 39ο χλμ Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, Δ.Χ.Ε. όταν  αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν  μια  48χρονη ημεδαπή με την   76χρονη  ημεδαπή μητέρα της  συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε   η 17χρονη  αδερφή του επίσης ημεδαπή.
Η 48χρονη γυναίκα που επέστρεφε  στην Πρέβεζα από τα Ιωάννινα όπου είχε  μεταβεί προκειμένου να παραλάβει την μητέρα της   που είχε πάρει εξιτήριο από    νοσοκομείο έχασε τη ζωή της ενώ όλοι οι επιβαίνοντες και στα 2 οχήματα είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άρτας.
Τα πιο σοβαρά  τραύματα έφερε το  17χρονο κορίτσι που επέβαινε στο ΙΧΕ μαζί με τον  19 αδερφό της και οι δύο κάτοικοι Θεσπρωτικού .
Και ενώ η κατάσταση της υγείας της φάνηκε να σταθεροποιείται δυστυχώς σήμερα στις 04.30 τα ξημερώματα  το κορίτσι υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]