Πέτσας:Υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων [video]

Η Ελλάδα έχει πολύ καλύτερη επιδημιολογική εικόνα από τις περισσότερες  άλλες χώρες σημείωσε ο κ.Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η χώρα μας συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ,κατάφερε να ελέγξει τα εισαγόμενα κρούσματα από τουρίστες με τα μέτρα που διαδοχικά πήρε  στις πύλες εξόδου της χώρας.Εχθρός στη μάχη κατά της πανδημίας παραμένει ο εφησυχασμός στο εσωτερικό και τα φαινόμενα χαλάρωσης που τρέφουν τον κορωνοϊό .
Ο εφησυχασμός  οδήγησε σε αύξηση κρουσμάτων σε πολλές περιφέρειες της χώρας αλλά κυρίως στα αστικά κέντρα .Η αύξηση των κρουσμάτων υπογράμμισε ο κ.Πέτσας δεν έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε σημαντική πίεση στο σύστημα υγείας.[...]
Η κύρια πηγή ανησυχίας για διασπορά στην κοινότητα είναι οι χερσαίες πύλες εισόδου από τις οποίες εισέρχονται Ελληνες έχοντας  άδεια διαμονής και ομογενείς καθώς και ο συγχρωτισμός σε κοινωνικές εκδηλώσεις ,στη διασκέδαση και στα ΜΜΜ.
Εναντι αυτής της κατάστασης η κυβέρνηση χτυπά το κουδούνι της αφύπνισης και καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και να συμμορφώνονται με τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς.
Ταυτόχρονα παίρνει συνεχώς νέα μέτρα και αντίμετρα .[..]
Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργός αποφασίστηκαν όπως γνωστοποίησε ο κ.Πέτσας τα εξής:
-Από αύριο και μέχρι τις 18 Αυγούστου η χρήση μάσκας καθίστατι υποχρεωτική και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων .Η συμμόρφωση σε αυτό το μέτρο είναι κρίσιμη προκειμένου να μη ληφθούν μέτρα  για την πληρότητα των πλοίων
-Παρατείνεται μέχρι και 18 Αυγούστου η απόφαση σύμφωνα με την οποία οι εργάτες γης που εξέρχονται από τη χώρα δεν έχουν δικαίωμα εισόδου μέχρι νεωτέρας.

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]