Ηγουμενίτσα:Αντίθετη στο άνοιγμα του Τελωνείου Μαυροματίου η παράταξη Ανεξάρτητη Δημ.Συνεργασία


ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ.

( Η Θέση μας δεν συμπεριλαμβάνετε στο ψήφισμα του  Δημοτικού Συμβουλίου και είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε την θέση μας )



1. Τα εισαγόμενα κρούσματα του κορωνοϊού αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των συνολικών κρουσμάτων  στη χώρα μας καθώς  επίσης  αυξάνετε ο αριθμός τόσο στη χωρά μας όσο και στις  γειτονικές χώρες.

 2. Ο μήνας Αύγουστος αποτελεί την τελευταία ελπίδα των επιχειρήσεων του τουρισμού στο Δήμο μας.

 3. Ο τουρισμός αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα ανάπτυξης στην περιοχή και απασχολούμενους με αναλογία 1:4 έναντι του συνόλου των εργαζομένων.

 4. Η καλοκαιρινή περίοδος που διανύουμε φαίνεται ότι επιτρέπει την εμφάνιση πολλών ασυμπτωματικών φορέων του κορωνοϊού, που δυσκολεύουν την ανίχνευσή τους.

 5. Η περιοχή μας έχει αυτή τη χρονική στιγμή το momentum να είναι η επιλογή επισκεπτών από τη χώρα μας την ύστατη στιγμή, διότι εμφανίζει μηδενικά κρούσματα.

Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε ότι το άνοιγμα των συνόρων μέσω του τελωνείου Μαυροματίου, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους εμφάνισης κρουσμάτων στην περιοχή μας και θα επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

 Η εφαρμογή επιπολής μέτρων, με βεβιασμένες αποφάσεις και αναποτελεσματικοί έλεγχοι, καταστούν τη γνώμη μας αρνητική στο παρόν ψήφισμα.

 H εισήγηση   μας φυσικά αφορά μόνο για την τρέχουσα τουριστική περίοδο έως 15 / 09 /2020 και γενικότερα λόγω cοvid -19 .


Γιάννης  Κ.  Γόγολος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]