Το ..ευχαριστώ του Δήμου Ζηρού στους πυροσβέστες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Π.Υ. και όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς στο Θεσπρωτικό


Με αφορμή την εκδήλωση φωτιάς το απόγευμα της Πέμπτης 20 Αυγούστου στο Θεσπρωτικό και την έγκαιρη κατάσβεσή της, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (τμήματα και κλιμάκια Θεσπρωτικού, Φιλιππιάδας, Πρέβεζας, Πάργας & Άρτας) για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων (Λ.Ε.Κ.) Ν. Πρέβεζας και το πεζοπόρο τμήμα από τα Ιωάννινα για τη συνδρομή τους, τους χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που επιχείρησε, αλλά και τους ιδιώτες της περιοχής που έθεσαν τα σκαπτικά μηχανήματά τους στη μάχη της κατάσβεσης. Επιπλέον οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου για την άμεση ανταπόκριση και αποφασιστική συνδρομή της καθώς και τους κατοίκους που συνέβαλαν εθελοντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής τη δύσκολης κατάστασης.
Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο της φωτιάς για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών κατάσβεσης, καθώς επίσης και οι αντιδήμαρχοι, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Απόστολος Τάσης, διοικητικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Δήμος και ο τοπικός αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Πανούσης, οι οποίοι  ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη με τις φλόγες. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν  επίσης  Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρόεδρος της Κοινότητας Θεσπρωτικού κ. Ερμιόνη Γεωργαλή καθώς και ο υπεύθυνος του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Γρηγόριος Ζαχαριάς.
Ο Δήμος συνέδραμε και με την υδροφόρα που ανεφοδίαζε συνεχώς με νερό τα οχήματα της Πυροσβεστικής, με τον οδηγό της Ευάγγελο Τόλια να σπεύδει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παρά το ότι ήταν σε άδεια.
Με αφορμή και τη χθεσινή φωτιά στο Θεσπρωτικό εφιστούμε -για μία ακόμη φορά- την προσοχή στους κατοίκους ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμένει μεγάλος. 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]