ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα: Περπατούν ...σκοντάφτουν και πέφτουν ..Πεζοδρόμιο ..."παγίδα" στη Φώτου Τζαβέλλα

Πεζοδρόμιο πραγματική παγίδα για ανυποψίαστους πεζούς  επί της Φώτου Τζαβέλλα έχει  γίνει η αιτία τόσο της αγανάκτησης των  καταστηματαρχών όσο και και των πολιτών που αν τύχει και δεν περπατούν έχοντας   καρφωμένα τα μάτια τους στο έδαφος το σίγουρο είναι    ότι στην καλύτερη περίπτωση   θα χάσουν την ισορροπία τους και θα σκοντάψουν και   στη χειρότερη θα πέσουν .
Οπως είπε μιλώντας στο epirus-tv-news.gr ιδιοκτήτρια καταστήματος που έχει την ατυχία το  εν λόγω πρόβλημα να βρίσκεται ακριβώς έξω από το κατάστημά της η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και αρκετούς μήνες  και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβρη .
Δεν είναι λίγοι   ,όπως ανέφερε, οι διερχόμενοι από το σημείο που όχι απλά έχουν σκοντάψει αλλά  έχουν πέσει ,όπως συνέβη σήμερα με έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος πρόσφατα μάλιστα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  .Οσο για την παροχή βοήθειας στον παππού χρειάστηκε   η συνδρομή αρκετών ατόμων ..
Όσο για τα παράπονα  για αυτή την απαράδεκτη  κατάσταση σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης  .....τα "εισπράττει" η  ιδιοκτήτρια του καταστήματος .
Ετσι αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ,μόνο που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει  ούτε καν να μεταφέρει το πρόβλημα!

Κρίνεται απαραίτητη η όσο το δυνατόν  πιο σύντομη παρέμβαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να επιδιορθωθεί το χαλασμένο τμήμα του πεζοδρομίου στο οποίο καθημερνά σχεδόν έχουν αναφερθεί ατυχήματα πεζών συμπολιτών μας  και ιδιαίτερα  ηλικιωμένων ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]