Αυξημένους ελέγχους στα λιμάνια ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου ζήτησε ο Γιάννης Πλιακιωτάκης

Αυξημένη επιτήρηση και πρόσθετους ελέγχους σε λιμάνια και πλοία από το Λιμενικό Σώμα ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου ζήτησε ο ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης     

Σε ειδικό, ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων των επόμενων ημερών, κατέληξε ειδική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Ο σχεδιασμός, που θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή  του συνόλου  των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, αφορά:
- Πλαίσιο ενισχυμένης επιτήρησης της τήρησης των μέτρων στα λιμάνια, με ειδικές προβλέψεις για όσα αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη κίνηση, τόσο κατά την επιβίβαση, όσο και κατά την αποβίβαση
- Πρόγραμμα αυξημένων ελέγχων για την τήρηση των μέτρων στα πλοία, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Όπως τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης μετά το πέρας της σύσκεψης : "Στόχος και προτεραιότητά μας είναι η μέγιστη τήρηση όσων προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τόσο των επιβατών, όσο και των πληρωμάτων.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού αξιοποιούμε το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, σε ολόκληρη την Ελλάδα", κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής  Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης καθώς επίσης και οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]