Ιωάννινα:Χαλασμένα φανάρια Δωδώνης -Νιάρχου ....Να ....το τροχαίο [φωτό]

Εκτός από τους φωτεινούς σηματοδότες στην περιφερειακή οδό που  συχνά   βρίσκονται εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης,  ένα ακόμη σημείο στην πόλη που   οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με το ίδιο ακριβώς  πρόβλημα είναι στη συμβολή των οδών Δωδώνης και Νιάρχου .
Σήμερα το μεσημέρι με τους φωτεινούς σηματοδότες να μην λειτουργούν ,το  έδαφος ήταν πρόσφορο για τροχαίο ατύχημα ,όπως και συνέβη .
Δύο ΙΧΕ οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους  με ένα από αυτά να πέφτει και σε έτερο όχημα .
Οι δύο γυναίκες  οδηγοί διακομίσθηκαν  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα , ευτυχώς με ελαφρά τραύματα και κυρίως για προληπτικούς λόγους .

Το πρόβλημα με τους φωτεινούς σηματοδότες  σε διάφορα σημεία της πόλης   έχει επισημανθεί πολλάκις   στο epirus-tv-news.gr Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν ιδιαίτερα σε πυκνές διασταυρώσεις  όταν δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες   θεωρούμε ότι είναι αντιληπτοί από όλους ..
Θα πρέπει στα σημεία όπου παρατηρείται συχνά ανάλογο πρόβλημα να επιληφθούν οι αρμόδιοι, να εντοπίσουν που  ακριβώς χωλαίνει η διαδικασία επιδιόρθωσης των βλαβών  και να" θεραπευτεί  "   μια και καλή το πρόβλημα ώστε να μη διακινδυνεύουν τη ζωή τους οι διερχόμενοι οδηγοί   και να σταματήσει επιτέλους το θέμα "χαλασμένα φανάρια"   που  δυστυχώς τείνει να γίνει ... επικίνδυνη συνήθεια στα Ιωάννινα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]