Ιωάννινα:Πεζοδρόμια... στα χαρτιά

Αυτό (στη φωτογραφία) είναι ένα τμήμα του πεζοδρομίου που οδηγεί από το πάρκο Πυρσινέλλα στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο. Τα σχόλια περιττεύουν.



Πολύ εύκολα  θα μπορούσε να ανοιχτεί,  να ευπρεπιστεί και να αποτελέσει έναν άνετο πεζοδρόμιο –ποδηλατόδρομο που θα έφερνε κάποιον στο Πανηπειρωτικό και από κει, με μια σωστή χάραξη επί του υπάρχοντος δρόμου, στο Πανεπιστήμιο.



Αντ’’ αυτού, χρόνια ολόκληρα,  κανένας φοιτητής -και όχι μόνο- δεν μπορεί να κάνει χρήση ποδηλάτου και  να πηγαίνει στον χώρο σπουδών του κάνοντας κάτι που γίνεται σε όλον τον κόσμο, όπου υπάρχουν campus. Εδώ οι φοιτητές πρέπει να παστώνονται σαν τις σαρδέλες  σε ανύπαρκτες στάσεις μέχρις ότου περάσει το αστικό "της κονσέρβας".



Κι αφού γινόταν κάτι τέτοιο, καιρός δεν είναι να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο της εγκατάλειψης των αδέσποτων στο Πανεπιστήμιο; Τι περιμένουν εκεί στον Δήμο για να εφαρμόσουν τον νόμο με την ηλεκτρονική ταυτοποίηση; Γιατί δεν θέλουν να βάλουν τέλος σε ένα πρόβλημα  που έχει μόνο θύματα, ενώ οι θύτες μένουν ανέγγιχτοι;
Σκεπτόμενοι Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]