ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Οι Απόγονοι ...στο θερινό σινεμά την Πέμπτη 13 Αυγούστου


Θερινό Σινεμά

Πέμπτη 13 Αυγούστου, 21:30

Οι Απόγονοι (The Descendants, Αλεξάντερ Πέιν, ΗΠΑ, 2011, 115΄)

Αύλειος Χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»

Είσοδος ελεύθερη



Την ταινία του Αλεξάντερ Πέιν «Οι Απόγονοι» με τους: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπο Μπρίτζες, Τζούντι Γκριρ, Σάιλιν Γούντλι προβάλλει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:30, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



 Ο Ματ Κινγκ είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Χαβάης. Είναι γόνος παλιάς οικογένειας γαιοκτημόνων, αδιάφορος σύζυγος μιας δραστήριας, καλοζωισμένης γυναίκας και αποστασιοποιημένος πατέρας δυο κοριτσιών στην εφηβεία. Η γυναίκα του τραυματίζεται σε ατύχημα και πέφτει σε κώμα την ίδια ώρα που ο Ματ πρέπει να πάρει μια καθοριστική απόφαση για την περιουσία της οικογένειάς του. Μέσα σε μια στιγμή, η ζωή του αλλάζει. Αν και πάντα απέφευγε τις ευθύνες, είναι αναγκασμένος να πάρει το τιμόνι της ζωής του.

Οι «Απόγονοι» είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα της Χαβανέζας συγγραφέας Κάουι Χαρτ Χέμινγκς. Η ταινία απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτικούς και κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Ταινίας - Δράμα και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Κλούνεϊ και έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία και Α' Ανδρικού Ρόλου και χάρισε στο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλεξάντερ Πέιν το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]