Γώγος:Να σκεφτούμε κλείσιμο των χερσαίων συνόρων αν αυξηθεί η επιδημιολογική καμπύλη

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας   στην εκπομπή  του ΣΚΑΙ "Σήμερα "ανέφερε πως τα δεδομένα στα χερσαία σύνορα της χώρας μας αναφορικά με τα κρούσματα κορωνοϊού είναι πολύ κακά  εξηγώντας πως αν συνεχιστεί  αυτή η κατάσταση και αυξηθεί η επιδημιολογική καμπύλη θα έχουμε θέμα και θα πρέπει να σκεφτούμε το κλείσιμο των συνόρων .
Οπως τόνισε ο καθηγητής σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων αυτή τη στιγμή υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στη Σερβία  ,με την Ελλάδα να αντιδρά άμεσα και να κλείνει τις  χερσαίες πύλες εισόδου .
Οι πιο κοντινές χώρες σε εμάς είναι οι πιο επικίνδυνες .Από την Αλβανία έχουν έρθει στην Ελλάδα θετικά κρούσματα ,με τον καθηγητή να σημειώνει ότι δεν θα χρειαστεί να κλείσουμε τελείως  τα χερσαία σύνορα,όπως σημειώνει το skai.gr.
Ο κ.Γώγος μίλησε στην εκπομπή και για τα πανηγύρια ,σημειώνοντας πως ή πρέπει να απαγορευτεί η διοργάνωσή τους ή να γίνονται με επιτήρηση .

Για τα νεώτερα στοιχεία ο κ.Γώγος είπε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται  και από τον αέρα ,όπως ανακοίνωσε ο ΠΟΥ ,προσθέτοντας πως βρισκόμαστε ή πλησιάζουμε στην κορύφωση της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]