Δήμος Ιωαννιτών-Κλήρωση για μία δωροεπιταγή

H διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Ιωαννιτών (Followgreen.gr/ioannina) είναι διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα! Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.
Κάνοντας χρήση της εφαρμογής, αποκτάς εύκολα και γρήγορα πρόσβαση:
στο εκπαιδευτικό υλικό (Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ),
στα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο, μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες,
στα πλησιέστερα τοπικά καταστήματα που παρέχουν προσφορές. 
Μη χάνετε χρόνο!
Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή στο κινητό σας, 
κερδίστε πόντους και αποκτήστε πρόσβαση στην κλήρωση του 15ημέρου 
για μία «Δωροεπιταγή 50€» Followgreen.gr/ioannina/offer/search,
από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών.
Το Followgreen App του Δήμου Ιωαννιτών διατίθεται χωρίς χρέωση στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμο για όλους τους δημότες.
Η συγκέντρωση πόντων επιβράβευσης γίνεται με απλό και διασκεδαστικό τρόπο είτε μέσω της ανακύκλωσης που πραγματοποιείτε σε συγκεκριμένες δομές του δήμου, είτε μέσω του ενημερωτικού υλικού της διαδικτυακής πλατφόρμας σε άρθρα, βίντεο, κουίζ και Green Missions.
Η ανάδειξη του νικητή/τριας πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού και αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο. Το δώρο θα αποσταλεί στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]