ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με το «σκήπτρο» του Πρωταθλητή γύρισε ο Ν.Ο.Ι. απ’ το Πανελλήνιο!


Σκληρές μάχες για τη διάκριση έδωσαν τα Γιαννιώτικα «κουπιά» στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά
 –Μ. Παλαιοπάνου (Πρόεδρος): Θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες…

Μετά από δύο χρόνια απώλειας, στα χέρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επέστρεψε ξανά φέτος το «σκήπτρο» του Πρωταθλητή Ελλάδος στο άθλημα της Κωπηλασίας!
Τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. που αγωνίστηκαν στο 86ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι δύο φάσεις του οποίου έγιναν μαζί λόγω της πανδημίας στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, συγκέντρωσαν με τις πολύ καλές εμφανίσεις τους συνολικά 328 βαθμούς, με το Γιαννιώτικο σωματείο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση του σχετικού πίνακα. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 303,5 βαθμούς και τρίτος ήταν ο ΟΕΑΝΑΒ με «συγκομιδή» 166,5 βαθμούς.
Στον πίνακα με τα μετάλλια ο Ν.Ο.Ι. κατέλαβε την τρίτη θέση. Συγκέντρωσε συνολικά 18 μετάλλια, εκ των οποίων έξι χρυσά, 10 ασημένια και δύο χάλκινα. Όπως συμβαίνει παραδοσιακά, ο Όμιλος κέρδισε δύο από τις «ναυαρχίδες» της Κωπηλασίας, τις Οκτακώπους Ανδρών (πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 6.02.74. Δεύτερη ήταν η βάρκα του Ομίλου Ερετών με χρόνο 6.09.63 και τρίτη του ΠΝΟΙ με 6.12.64) και Εφήβων (τερμάτισε πρώτη με 5.54.03, με τη βάρκα του Ν.Ο.Θ. να τερματίζει δεύτερη με 6.01.06 και τη βάρκα του Μαυροχωρίου τρίτη με χρόνο 6.05.80), ενώ ασημένιες στέφθηκαν οι αντίστοιχες βάρκες Παίδων και Γυναικών. Πολυνίκης αναδείχθηκε ο Ν.Ο.Θ. με 27 μετάλλια και στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΕΝΟΑ με 14 μετάλλια. 
Οι αθλητές όλων των κατηγοριών του Ναυτικού Ομίλου έδωσαν επί πέντε ημέρες σκληρές μάχες κυνηγώντας τη διάκριση, αρκετές φορές υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα στην αρχή του Πρωταθλήματος, οι οποίες δυσκόλεψαν την προσπάθειά τους. Παρόλα αυτά, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κρατώντας ψηλά τη σημαία του Ν.Ο.Ι.!
Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι.
Σε δήλωσή της αμέσως μετά τη λήξη του 86ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε τα εξής: «Η κατάκτηση και πάλι του τίτλου του Πρωταθλητή είναι μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς, οι ατυχίες που είχαμε και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες στους αγώνες των Παίδων – Κορασίδων δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε περισσότερα μετάλλια και τον τίτλο του Πολυνίκη στον οποίο επίσης στοχεύαμε. Ωστόσο, δείξαμε ότι ο Ν.Ο.Ι. υπερισχύει στη δυναμική των αθλητών και ευελπιστούμε του χρόνου για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις».
Η κ. Παλαιοπάνου ευχαρίστησε και δημόσια τους προπονητές του Ομίλου Αγγελική Γκρέμου, Φώτη Λιόντο, Δημήτρη Δερέκα, Βασίλη Ευθυμίου, αλλά και τον αποχωρήσαντα Λευτέρη Τζίμα για τη συστηματική δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλους τους προηγούμενους μήνες προκειμένου να κρατήσουν ενεργούς τους αθλητές εν μέσω πανδημίας και ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ευχαρίστησε επίσης θερμά όλους τους αθλητές του Ν.Ο.Ι. που υπερέβαλλαν εαυτούς και φυσικά τους γονείς τους για την πολύπλευρη στήριξη που πρόσφεραν στο σωματείο και στα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε, τέλος, στους βετεράνους κωπηλάτες του Ομίλου, τους Γιώργο Δημητρίου, Γιάννη Τσίλη και Αποστόλη Λαμπρίδη, που στέκονται διαχρονικά δίπλα στον Ν.Ο.Ι., ενισχύοντάς τον αγωνιστικά με όλες τους τις δυνάμεις.
Τα μετάλλια
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.: 
*Το Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων με τις Κατερίνα Γκόγκου – Σοφία Παπαζαχαρή – Ανθή –Ραφαέλλα Κίτσου – Ανθή Ντάρα.
*Η Οκτάκωπος Εφήβων με τους Σπύρο Γεωργίου – Ιάσονα Εξάρχου – Ηλία Μπλέτσα – Παύλο Φαϊτά – Γιώργο Κώτσια – Ανδρέα Καρέτσο – Θανάση Μάστακα –Χρήστο Τσακίρη – Ιάσονα Κιτσάκο.
*Η Τετράκωπος άνευ Ανδρών ελαφρών βαρών με τους Άγγελο Μπερή – Γιώργο Γραμμενιάτη - Αλέξη Βαρθολομαίο – Ηλία Μπλέτσα. 
*Το Σκιφ Ανδρών με τον Στέφανο Ντούσκο.
*Η Τετράκωπος άνευ των Ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο – Λεωνίδα Παλαιοπάνο – Ιάσονα Εξάρχου – Παύλο Φαϊτά. 
*Η Οκτάκωπος των Ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη – Αποστόλη Λαμπρίδη – Στέφανο Ντούσκο - Γιώργο Δημητρίου – Θανάση Παλαιοπάνο – Ανδρέα Καρέτσο – Σπύρο Γεωργίου – Λεωνίδα Παλαιοπάνο – Ιάσονα Κιτσάκο. 
Ασημένια μετάλλια πήραν οι ακόλουθες βάρκες του Ομίλου:
*H Tετράκωπος άνευ Κορασίδων με τις Μαρία Χριστίνα Γκανέ – Χριστίνα Παπαϊωάννου – Έλενα Παπαζαχαρή – Όλγα Δόση.
*Η Οκτάκωπος των Παίδων με τους Βασίλη Κυρίτση – Απόστολο Σδράλλη – Βασίλη Κωστούλα – Φίλιππο Παπαβασιλείου – Σταύρο Μέγα – Άγγελο Κολιό – Άγγελο Λαγό – Στέφανο Δημητρίου – Λάμπρο Μπότη.
*Το Τετραπλό Σκιφ Εφήβων με τους Γιώργο Κώτσια – Παύλο Φαϊτά – Ιάσονα Εξάρχου – Αλέξη Βαρθολομαίο. 
*Η Δίκωπος άνευ Νέων Ανδρών με τους Θανάση και Λεωνίδα Παλαιοπάνο. 
*Το Διπλό Σκιφ Εφήβων με τους Παύλο Φαϊτά – Ιάσονα Εξάρχου. 
*Η Τετράκωπος μετά των Εφήβων με τους Ανδρέα Καρέτσο - Ηλία Μπλέτσα – Χρήστο Τσακίρη – Σπύρο Γεωργίου – Λάμπρο Μπότη.
* Η Δίκωπος άνευ Ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη – Στέφανο Ντούσκο.
*Η Τετράκωπος μετά των Ανδρών με τους Γιώργο Δημητρίου – Αποστόλη Λαμπρίδη – Στέφανο Ντούσκο – Γιάννη Τσίλη – Λάμπρο Μπότη.
*Το Τετραπλό Σκιφ Ανδρών ελ. Βαρών με τους Θεόδωρο Παπαδιώτη – Άρη Γραμμενιάτη – Γιώργο Γραμμενιάτη – Γιώργο Κώτσια. 
*Η Οκτάκωπος Γυναικών με τις Πετρούλα Τσιάβου - Μαρία Αποστολία Ψαρρά – Καλυψώ Μαργαρίτη – Σταυρούλα Παπαϊωάννου – Μαρία Αλίκη Γκρέμου – Κωνσταντίνα Σιατερλή – Βασιλική Ζυγούρα – Ευαγγελία Μπομπουγιάννη – Ιάσονα Κιτσάκο (πηδαλιούχο). 
Tρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα ακόλουθα πληρώματα:
*Η Τετράκωπος άνευ των Εφήβων με τους Θανάση Μάστακα – Ανδρέα Καρέτσο – Σπύρο Γεωργίου – Ηλία Μπλέτσα. 
*Το Τετραπλό Σκιφ Ανδρών ελ. Βαρών με τους Φώτη Καννή – Θανάση Σταμπουλή – Βαγγέλη Γκάλιο – Αλέξη Βαρθολομαίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]