ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ατρόμητος Κ15 - Ολυμπιακός Κ15 0-0 (3-4 πέναλτι): Πρωταθλητές οι «ερυθρόλευκοι»

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε στα πέναλτι του Ατρόμητου με 4-3 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές για τη φετινή σεζόν. Χωρίς σκορ είχε ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια. 
Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της κατέκτησε η Κ15 του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε στον τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες», του Ατρόμητου. Έπειτα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον τίτλο στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο θέλοντας να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα. Οι Παίδες του Ολυμπιακού είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Από την πλευρά της η ομάδα του Περιστερίου πίεζε ψηλά τον αντίπαλο της και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Με τις υψηλές καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν τις δύο ομάδες το 0-0 παρέμεινε έως τα πρώτα 40'.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι και στο 41' έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Έπειτα από σύγχυση στην περιοχή του Ατρόμητου ο Αρσενίδης έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση των Πειραιωτών συνεχίστηκε αλλά η άμυνα των Περιστεριωτών ήταν ικανή να σταματήσει τις όποιες προσπάθειες της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ατρόμητος: Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγελής, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Μπέκος, Λέντζας, Τσαγγάρης.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Αρσενίδης, Αθανασίου, Βλέτσας, Μοίρας.

Διαδικασία των πέναλτι:

1-0 Αλεξίου

1-1 Μαυρόπουλος

1-1 εκτέλεση Αραπίτσα, απόκρουση Έξαρχου

1-2 Φίλος

2-2 Αγγελής

2-3 Μοίρας

3-3 Γρίβας

3-3 εκτέλεση Ρούτσι, απόκρουση Σταυριανάκου

3-3 δοκάρι η εκτέλεση του Λέντζα

3-4 Κωστούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]