Ιωάννινα:Με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες για το βραβευμένο έργο του Β. Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν»



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στο «Καμπέρειο» Θέατρο, οι πρόβες για το έργο «Καλιφόρνια Ντρίμιν», με την πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, κα. Χριστίνα Κωτσαντή να παίρνει μια μικρή «γεύση» της παράστασης, με την παρουσία της σε αυτές.
Το βραβευμένο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Καλιφόρνια Ντρίμιν», σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Πλασκοβίτη και Χρήστο Χρήστου θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζος) την Τρίτη 21 Ιουλίου, ώρα 21:30 και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε δήμους της περιφέρειας Ηπείρου και σε επιλεγμένα φεστιβάλ σε όλη τη χώρα.
Το  «Καλιφόρνια Ντρίμιν», γράφτηκε το 2001 και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 2003. Από τότε μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί σε πολλά θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας, με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το έργο:
Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, που όλαθεωρούνται«καθοδηγούμενα» και «προκατασκευασμένα», τέσσερα νέα παιδιά (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) κωμικά, αφασικά, απελπισμένα, χαμένα κάπου σε μια μετεφηβική ηλικία,ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν απότη σκληρή πραγματικότητα και να βρουν την δική τους «Ιθάκη»!Με αφορμή ένα έγγραφο της στρατολογίας που καλεί τα δύο αγόρια να παρουσιαστούν στο στρατό, αποφασίζουν να φύγουν εκτός Ελλάδος γιανα βιώσουν το δικό τους όνειρο ή …μια ακόμα αυταπάτη;
Το ταξίδι είναι δύσκολο και η μόνη βοήθειά τους είναι οι εαυτοί τους.Έτσι ο ένας συλλαμβάνει το σχέδιο «απόδρασης» και παρασύρει τους άλλους τρείς της παρέας σε τραγελαφικές περιπέτειες, όπου το κωμικό εναλλάσσεται με το τραγικό, δοκιμάζεται η φιλία τους, οι ερωτικές σχέσεις τους και στο τέλος …. 
Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης - Χρήστος Χρήστου / Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς / Κοστούμια: Ειρήνη Γεωργακίλα/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Κεβρεκίδου / Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης.
Παίζουν (αλφαβητικά): Παπαδημητρίου Μιχάλης (Άρης)/ Σταματοπούλου Δανάη (Κική)/ Τζελέπη Αναστασία (Γιούλη) / Χρήστου Χρήστος (Ντίνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]