Άρτα:Το Σινέ «Ορφέας»....έρχεται!

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στον Θερινό Κινηματογράφο «Ορφέας»
Στόχος η επαναλειτουργία του θερινού από τον Ιούλιο – Δωρεάν οι προβολές για το κοινό.
Την επαναλειτουργία του θερινού δημοτικού  κινηματογράφου "Σινέ Ορφέα" από τον Ιούλιο του 2020, με δωρεάν προβολές για τους θεατές ανακοινώνει ο Δήμος Αρταίων. 

Ο σχεδιασμός του Δήμου και της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Αρταίων (Α.Δ.Α.Ε Ο.Τ.Α) περιλαμβάνει αρχικά, την προβολή ταινιών με την συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας και του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα αλλά και τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, προκειμένου να διευθετηθούν επιμέρους θέματα.  

Οι προβολές αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο, ενώ  και θέτουν ως στόχο, οι προβολές να αρχίσουν από τον Ιούλιο, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ ΟΤΑ, ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με εταιρίες παραγωγής ώστε σε δεύτερο χρόνο να προβληθούν και ταινίες πρώτης προβολής.

Ήδη, έχει ξεκινήσει ο καθαρισμός και η αποκατάσταση του θερινού δημοτικού κινηματογράφου από τα τεχνικά συνεργεία και τα συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου με την πολύτιμη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου, τα οποία εργάζονται πυρετωδώς. Τα συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες αποκατάστασης και βαψίματος, επισκευάζονται οι φθορές, γίνεται καθαρισμός και απολύμανση, διαμορφώνεται ο περιβάλλον χώρος, ώστε όλα να είναι έτοιμα και ασφαλή προς τους θεατές.  

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε σχετικά: " Η επαναλειτουργία και η ανάδειξη του Σινέ Ορφέα ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε βάλει για την νέα χρονιά. Δυστυχώς, η πανδημία πήγε πίσω τους σχεδιασμούς μας, καθώς στόχος μας ήταν από την αρχή να υπάρχουν ταινίες πρώτης προβολής. Αλλά, δεν ξέραμε καν την εποχή που κλείνονται οι συμφωνίες με τις εταιρείες παραγωγής αν θα ξανανοίξουν και πότε οι κινηματογράφοι. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο βήμα γίνεται. Και η πόλη μας αποκτά ένα νέο σημείο συνάντησης για αυτό το καλοκαίρι και για κάθε καλοκαίρι". 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]