Αναστέλλεται για προληπτικούς λόγους το “Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου”



Το “Συμπόσιο γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου” στο Θεσπρωτικό, το οποίο τα προηγούμενα τρία χρόνια γνώρισε ξεχωριστή επιτυχία, ανέδειξε την αξία του γαστρονομικού πλούτου του τόπου μας, τα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα, την ιστορία και τις παραδόσεις μας, δυστυχώς εφέτος, λόγω του COVID -19, δεν θα πραγματοποιηθεί. Γνώμονας και πρώτο μέλημά μας, ήταν και είναι, η περιφρούρηση της υγείας.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των συλλόγων, τους φορείς, τους επιχειρηματίες και όλους εσάς που στηρίξατε με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία σας, τα τρία πρώτα “Συμπόσια Γαστρονομίας” και μας ενθαρρύνατε με τη θετική σας διάθεση.  
Παραμένουμε πιστοί στη θέση μας, ότι ο γαστρονομικός Πολιτισμός του τόπου μας αποτελεί μια ιδιαίτερη αξία η οποία τον χαρακτηρίζει. Η αξιοποίηση του με κάθε δυνατό τρόπο αναδεικνύει την περιοχή μας, της δίνει προστιθέμενη αξία, και ταυτόχρονα συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. 
Θα συναντηθούμε πάλι όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν με νέες γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και με περισσότερες ενδιαφέρουσες συνεργασίες.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι με υγεία και υπομονή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]