ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Η χάραξη της τουριστικής στρατηγικής προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων τουριστικών φορέων ....

Πληροφορηθήκαμε από Δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων την πραγματοποίηση της συνεδρίασης της επιτροπής «Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού» η οποία θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του χρόνου, σε αντιδιαστολή με την θεσμοθετημένη επιτροπή Τουρισμού του δήμου η οποία συνεδρίασε μόλις μία φορά στις 9.1.2020 για να ενημερωθούν και να γνωριστούν τα μέλη της ΄΄ περισσότερο ΄΄ μεταξύ τους !!
Θεωρούμε άστοχο να παρουσιάζεται το πλάνο προβολής του δήμου Ιωαννιτών για το επόμενο τρίμηνο, χωρίς την συμμετοχή όλων των φορέων του τουρισμού.
Δυστυχώς οι τουριστικοί φορείς του Νομού Ιωαννίνων που αναγνωρίζονται από τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια συλλογικά όργανα ( ΣΕΤΕ, ΠΟΞ , ΣΕΤΚΕ) δεν προσκαλούνται να συμμετάσχουν ισότιμα κατά καιρούς σε δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονται από τον 1ο και τον 2ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Οι εκλεγμένοι φορείς του τουριστικού κλάδου, οι δημότες και οι επιχειρηματίες πρέπει να έχουμε λόγο και συμμετοχή στην χάραξη της τουριστικής στρατηγικής και προβολής της κάθε περιοχής.
Εάν συνεργαστούμε είναι σίγουρο ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, με ζωντανή απόδειξη το πετυχημένο εγχείρημα της ανάπτυξης του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων καθώς και την έναρξη των διαδικασιών αδειοδότησης του Υδατοδρομίου της λίμνη Παμβώτιδας.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]