Αναβάλλεται το 6ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων

Ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.), ύστερα από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βίωσε  η χώρα μας και με την σταδιακή επάνοδο στην καθημερινότητα, θέλει να κάνει γνωστό στα μέλη του αλλά και στην τοπική κοινωνία ότι σεβόμενος την γνώμη των ειδικών και τις οδηγίες της πολιτείας αναβάλει τις δύο εκδηλώσεις του για την φετινή χρονιά στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (παιδική εκδήλωση-εκδήλωση ενηλίκων). 
Επίσης με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία ότι αναβάλουμε  την μεγάλη πολιτισμική και πολιτιστική γιορτή το 6ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων «Χορεύοντας μουσικές του κόσμου» για το καλοκαίρι του 2021. 
Στερηθήκαμε φέτος την αγάπη μας για το χορό και την παράδοση, στερηθήκαμε τη δυνατότητα να υποδεχθούμε τους εκατοντάδες χορευτές από την Ελλάδα αλλά και από όλο  τον κόσμο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την συνεργασία, την φιλία, το χορό. Ελπίζουμε σύντομα να καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας και να ξαναβρεθούμε για να τιμήσουμε την παράδοση και τον πολιτισμό. 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξή σας και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και με περισσότερη όρεξη! Προτεραιότητα μας  «μένουμε ασφαλείς», είμαστε υπεύθυνοι και προσέχουμε τους συνανθρώπους μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]