ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΠΕΔΙΕΚ ΗΠΕΙΡΟΥ:Ευχές στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές από τον Περιφερειακό Διευθυντή


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Εν όψει των εορτών του Πάσχα, θα ήθελα να ευχηθώ στην εκπαιδευτική κοινότητα, Χρόνια Πολλά και Καλή  Ανάσταση.

            Στις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνει ο τόπος μας, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αφενός μεν τους διοικητικούς υπαλλήλους   για τη σημαντική  συμβολή τους στην απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των Υπηρεσιών μας, αφετέρου δε τους  εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (σύγχρονη και ασύγχρονη) των μαθητών τους, καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου να κρατήσουν ζωντανή την επαφή με τους μαθητές και τη μαθησιακή διαδικασία.

            Ευχαριστώ θερμά και τους μαθητές μας καθώς και τις οικογένειές τους για τη στήριξη ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος που γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες για τη χώρα μας συνθήκες.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για τον αγώνα τους  και  να   τους  διαβεβαιώσω,  κατανοώντας   απολύτως  την  ανησυχία   τους,  ότι              το   Υπουργείο Παιδείας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή  των πανελλαδικών εξετάσεων.

Εύχομαι το τέλος της κρίσης αυτής να μας βρει όλους πιο δυνατούς, υγιείς και αλληλέγγυους.                                                                                   Ο Περιφερειακός Διευθυντής

                                                                                                                                                                                Καμπουράκης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]