ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Παρέμβαση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας από το το Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων.Η αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδικάτου που συναντήθηκε με τη Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης απαίτησαν να δοθεί εδώ και τώρα το έκτακτο επίδομα των 800 Ευρώ σε όλους τους οικοδόμους ανεξαιρέτως, καθώς και στους ανέργους.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων, Θανάσης Νάκος, τόνισε ότι μένουν απέξω από το επίδομα των 800 ευρώ χιλιάδες συνάδελφοι οικοδόμοι που απασχολούνtαι στην απλή ειδική κατασκευή, που δουλεύουν ως απλοί μεροκαματιάρηδες. Την ίδια ώρα που οι επιχειρηματικοί όμιλοι επιδοτούνται με εκατομμύρια ευρώ, χιλιάδες οικοδόμοι, που έχουν αναγκαστεί ή θα αναγκαστούν να σταματήσουν την εργασία τους, είναι “στον αέρα”. Η κυβέρνηση τούτες τις δύσκολες ώρες εξαπατά συστηματικά τον κλάδο!

Επιπλέον κατήγγειλε τον Υπουργό Εργασίας ο οποίος είναι άφαντος και αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με την Ομοσπονδία Οικοδόμων, αλλά και τη στάση των ΜΜΕ που αρνούνται να δώσουν βήμα στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να αναδείξει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Κάλεσε τους συναδέλφους να δυναμώσουν τη φωνή τους μαζί με το Συνδικάτο ώστε τώρα να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι όλοι οι οικοδόμοι θα λάβουν το έκτακτο επίδομα. Να δυναμώσουν τη φωνή τους για να ληφθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και του εισοδήματος των εργατών του κλάδου και όλων των εργαζομένων και των ανέργων.
 Δείτε το βίντεο   
https://www.youtube.com/watch?v=pUsA1yqT_Ug
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]