Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 260 οικογένειες από τον Δήμο Δωδώνης


Ο Δήμος Δωδώνης, από τις 13 έως τις 15 Απριλίου, υλοποίησε δράση που αφορούσε στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε, συνολικά, διακόσιες εξήντα (260) οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις τέσσερις δημοτικές ενότητές του.
Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε σε εκατόν είκοσι τρεις (123) ωφελούμενους του επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Επιπλέον, οι κοινωνικές δομές του Δήμου Δωδώνης, Κέντρο Κοινότητας και Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε εκατόν τριάντα επτά (137) οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά χαμηλών εισοδημάτων.
Για την υλοποίηση της δράσης ο Δήμος Δωδώνης ευχαριστεί θερμά όλους τους  αρωγούς και συμπαραστάτες που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της. Ειδικότερα, ευχαριστεί για τη σημαντική βοήθεια την Εταιρεία ΄΄THE MART΄΄ για την προσφορά προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, τον Α.Π.Σ.Ι. ΄΄ΠΙΝΔΟΣ΄΄ για την προσφορά πτηνοτροφικών προϊόντων, την Εταιρεία ΄΄Rainbow Water΄΄ για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Μini Market ΄΄ ΣΚΛΙΒΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ΄΄ για την προσφορά προϊόντων, την Ιερά Μονή Παναγίας Ντουραχάνης καθώς και τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου για την υποστήριξή τους με «Δέματα Αγάπης», τα οποία περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, την επιχείρηση Γαλακτομικών Τυροκομικών Προϊόντων ΄΄ΜΗΤΣΙΟΣ΄΄ για την προσφορά γιαουρτιών, καθώς επίσης και τους δημότες που μάς ενίσχυσαν ανώνυμα, με την προσφορά προϊόντων.
Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας, να είναι ακόμη  ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και να αποτελούν ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο για μελλοντική συνέχιση της προσπάθειας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]