Κλείσιμο των διοδίων το Πάσχα μελετά η κυβέρνηση

"Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια"αυτό είπε μιλώντας στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ κυβερνητικό στέλεχος που έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του in.gr που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φαίνεται παράλληλα να υπάρχει σκέψη για περιορισμό στις μετακινήσεις των ηλικιωμένων  μέχρι τις 12.00 ή τη μία το μεσημέρι αφού από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι πολλοί  εξ αυτών κινούνται άσκοπα.
Τα μέλη του κυβερνητικού επιτελείου και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας  μελετούν τρόπο για να αποφευχθεί μαζική έξοδοςαπό τα αστικά κέντρα προς την επαρχία αλλά και συναθροίσεις σε σπίτια και υπάιθριους χώρους τη Μεγάλη Εβδομάδα.Και αυτό με δεδομένο ότι τυπικά τα μέτρα περαιτέρω ελέγχου κυκλοφορίας των πολιτών ισχύουν μέχρι 6 του Απρίλη.
Το πλέον πιθανό είναι να υπάρξει παράταση ή ενίσχυση των μέτρων αυτών ανάλογα με τον αριθμό των κρουσμάτων ,των θανάτων κ.λπ.
Η μαζική απόδραση απο την Αθήνα αλλάκαι  από τα μεγάλα αστικά κέντρα για τη γιορτή του Πάσχα   που αποτελεί μεγάλο φόβο της ΕΛ.ΑΣ θα σημαίνει τεράστιο "ρήγμα"στην ασπίδα της πανδημίας,το κυβερνητικό ωστόσο επιτελείο είναι αποφασισμένο να μην τινάξει τα πάντα στον αέρα λόγω Πάσχα..και μελετάται να υπάρξει αστυνομικό φράγμα στις εξόδους της πόλης ή και τα διόδια να κλέισουν και να υπάρχει ελεγχόμενη διέλευση αδειοδοτημένων οχημάτων.
πηγή πληροφοριών in.gr
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]