Το Συνδικάτο Εργαζομένων Μεταφορών Ηπείρου&Ν.Κέρκυρας για το συνέδριο της ΓΣΕΕ..

"3ο ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ"
Για άλλη μια φορά η "ηγεσία" της ΓΣΕΕ επιχειρεί να διεξάγει ένα συνέδιο-παρωδία. Καλεί τους εργαζομένους όπως ισχυρίζεται να συμμετάσχουν, να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαιώμα και να εκλέξουν την νέα διοίκηση της ΓΣΕΕ, σε ένα συνέδριο μιας ημέρας χωρίς τοποθετήσεις συνέδρων, χωρίς να ακουστούν οι ίδιοι  οι εργαζόμενοι, χωρίς να τηρηθούν βασικές διατάξεις του Καταστατικού της Τριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Το μόνο που καθίσταται σαφές είναι ότι με κάθε τρόπο η "ηγεσία" κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διατηρήσει τις καρέκλες και τα αξιώματα. Καμιά κουβέντα για τα προβλήματα των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους.
Δεν μπορούσε λέει να αποφασίσει για συμμετοχή στην απεργία στις 18/02/2020 προφασιζόμενη αδυναμία λόγω του υπηρεσιακού χαρακτήρα της Διοίκησης και πριν λίγες μέρες έσπευσε να υπογράψει την νέα ΣΣΕ, χωρίς ούτε ένα ευρώ αύξηση για τους εργαζόμενους.
Υπονόμευσε ανοικτά την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση για το ασφαλιστικό.
ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
Οι εργαζόμενοι δεν τους έχουν ανάγκη και πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη οδηγώντας τους μακριά από το συνδικαλιστικό κίνημα, σε μια εποχή που τα εργασιακά δικαιώματα συμπιέζονται περαιτέρω.
Απαιτούμε εδώ και τώρα την διεξαγωγή ενός ανοικτού συνεδρίου από εργαζομένους για τους εργαζομένους χωρίς την παρουσία του κκ Μητσοτάκη, ο οποίος βρίσκεται σε στενή επαφή με την ηγεσία της ΓΣΕΕ.
Έχουν το θράσος να προπαγανδίζουν το Συνέδριο μέσα από τηλεοπτικά σποτ στα μεγάλα κανάλια. Αλήθεια ποιος πληρώνει γι' αυτές τις διαφημίσεις, ποιο είναι το κόστος ποιος αποφάσισε να διαφημιστεί;
Η ΓΣΕΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]