Διαρροές Εισαγγελικού Πορίσματος: Αυτοκτόνησε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας!?


Η Εισαγγελία Αργυροκάστρου με ανακοίνωσή της διαψεύδει τα Αλβανικά δημοσιεύματα ,διευκρινίζοντας πως η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί .


Η εφημερίδα του Ιταλού Κάρλο Μπολίνο, πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, "shqiptarja.com", πρώτη και με αναπαραγωγή τις τελευταίες ώρες σε όλα τα ΜΜΕ του διαδικτύου της χώρας, δημοσιεύεται ρεπορτάζ, με βάση ολοκληρωμένο πόρισμα Εισαγγελικών αρχών για τις συνθήκες απώλειας ζωής του Έλληνα Βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες, στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται τόσο ο Εισαγγελέας Βαρέων Ποινικών Υποθέσεων, Νιαζί Σεφέρι, όσο και η Εισαγγελία Αργυροκάστρου στην οποία από Ιανουάριο τρέχοντος, είχε μεταβιβαστεί,λόγω τοπικής αρμοδιότητας, ο σχετικός φάκελος, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε με το όπλο του ευρισκόμενος στενά περικυκλωμένος απ τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας του Κράτους.
Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, σύμφωνα με το πόρισμα, συγκλίνουν με τα ευρύματα στον τόπο του συμβάντος και τις βαλιστικές ανακρίσεις και καταδεικνύουν κατά τους ανακριτές και πραγματογνώμονες ότι ο Κωνσταντίνος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του: την πρώτη στο γνάθο προκαλώντας διαμπερές εξ επαφής τραύμα και τη δεύτερη στο στήθος στο ύψος της καρδιάς!!!

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στη συνέχεια ο Προιστάμενος Εισαγγελέας θα εκδώσει τη σχετική απόφαση παραπομπής σε δίκη όπως λάβει έγκριση για αρχειοθέτηση της υπόθεσης δεδομένου ότι εφόσον πρόκειται για αυτοκτονία δεν υφίσταται πλέον λόγος συνέχειας των ανακρίσεων ή άλλων διαδικασιών.

Προφανώς η όλη υπόθεση έχει πολλά κενά και πρώτο το ερώτημα που εγείρεται δεδομένης της ευαισθησίας και των διαστάσεων που το θέμα έλαβε γιατί χρειάστηκαν πλέον των 15 μηνών απ το συμβάν για να βγει το.πόρισμα; Εάν επρόκειτο για αυτοκτονία είναι πολύ εύκολο λόγω τεράστιων αποκλίσεων που έχει από εκ προθέσεως δολοφονία να ερμηνευτεί και ως εκ τούτου να υπήρχε πολύ νωρίτερα το σχετικό.πόρισμα.
Το ουσιαστικότερο όμως είναι η ανάγκη ερμηνείας της δεύτερης βολής διότι και οι δύο όποια και να προηγήθηκε είναι αρκετή για ακαριαίο θάνατο.

Από δω και πέρα πλέον το λόγο θα έχουν οι ειδικοί, κυρίως οι συνήγοροι της οικογένειας. Από πλευράς των Ελλήνων ιατροδικαστών που έστω και από απόσταση είχαν εξετάσει το σώμα του νεκρού Κωνσταντίνου δεν υπήρξε καμιά υπόνοια για αυτοκτονία.

Εάν όντως το πόρισμα είναι όσο ερασιτεχνικό τα ΜΜΕ γράφουν τότε πρόκειται όχι για ερασιτεχνισμό αλλά για προσπάθεια ονειδισμού της μνήμης του μακαρίτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και στην περίπτωση αυτή εκ νέου θα διεγείρει το κοινό αίσθημα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και της πολιτικής της εκπροσώπησης.

Εκτός εάν κάποιοι επιχειρούν την δια των δημοσιογράφων βολιδοσκόπηση των αντιδράσεων...
πηγή http://tachydromos.org
https://shqiptarja.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]