ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Ιωάννινα:Παραδοσιακοί χοροί και γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης![βίντεο]

Παραδοσιακή γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων  ,σήμερα παραμονή Χριστουγέννων ,με το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών να "πλημμυρίζει" τον πεζόδρομο   της Μιχαήλ Αγγέλου και Γρηγορίου Σακκά  με ηπειρώτικους ήχους και χορούς !
Όλοι όσοι βρίσκονταν στην αγορά για τα ψώνια  της τελευταίας στιγμής   έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους χορευτές  απαθανατίζοντας   παράλληλα τις όμορφες εικόνες.
Ηπειρώτικες μελωδίες και κάλαντα όμως σήμερα  από Συλλόγους και Φορείς   στο κτήριο της Περιφέρειας καθώς και στο Δημαρχείο της πόλης .
Σημειώνεται ότι  επισκέπτες για τα Χριστούγεννα   που έχουν  καταφθάσει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου  είναι και φέτος πολλοί αφού  οι  πληρότητες στα ξενοδοχεία του νομού να ξεπερνούν το 90% .
Η παραμονή Χριστουγέννων θα τους μείνει αξέχαστη αφού  θα έχουν   την ευκαιρία να  δουν και να  ζήσουν από κοντά  το   ξέφρενο γλέντι  με χάλκινα και κλαρίνα που στήνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα  στο ιστορικό κέντρο της πόλης από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]