ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

[Ελλάδα]Σκηνές τρόμου για υπάλληλο ΚΕΠ - Άνδρας έβγαλε πιστόλι απειλώντας την με τη ζωή της!

Σκηνές από ταινία τρόμου διαδραματίστηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, στο ΚΕΠ Συκεών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νεάπολης – Συκεών, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, δύο υπάλληλοι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών δέχτηκαν φραστική αρχικά επίθεση από γνωστό άτομο.

Ενώ οι 2 γυναίκες υπάλληλοι προσπάθησαν με ευγενικό τρόπο και υπομονετικά, τόσο να τον εξυπηρετήσουν όσο και να τον απομακρύνουν, ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε όπλο και το τοποθέτησε ανάμεσα στα μάτια της μίας υπαλλήλου, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει!

Παρότι έντρομη η εργαζόμενη, επέδειξε ανεξάντλητο σθένος και υπό τον φόβο να χάσει τη ζωή της, αφού τον απέτρεψε από την επικίνδυνη για την ίδια της τη ζωή ενέργεια, βγάζοντάς τον έξω από το χώρο, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην άλλη εργαζόμενη να ειδοποιήσει την Αστυνομία!

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν, αφού έδωσε αναλυτική κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το Σωματείο, το αναφερόμενο άτομο έχει απασχολήσει επανειλημμένα τους χώρους του Δημαρχείου Συκεών με επιθετικές διαθέσεις, με σπάσιμο αντικειμένων, με γροθιές στα γραφεία, εκφοβίζοντας κοινωνικούς λειτουργούς και πολίτες, με επίδειξη μαχαιριών και απειλές για την αφαίρεση ζωών υπαλλήλων και Δημοτικών Συμβούλων!

Το Σωματείο Εργαζομένων απαιτεί από τη Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη όλων των Δημοτικών Κτιρίων για την προστασία και την ασφάλεια κάθε εργαζόμενου, «που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εργασίας του αλλά και κάθε πολίτη που επισκέπτεται τις αφύλακτες υπηρεσίες μας ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες».

«Να δοθεί αμέσως και κατ’ εξαίρεση άδεια στη συνάδελφό μας από αύριο Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, η οποία έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ και αδυνατεί να μεταβεί στην εργασία της και στο χώρο που συνέβη το γεγονός καθώς και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για όσο διάστημα χρειαστεί.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις συναδέλφους μας, θεωρούμε τυχαίο γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα και ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα κινδυνέψει εργαζόμενος τόσο στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών όσο και κάθε Δήμο της χώρας μας», συμπληρώνει το Σωματείο.
 epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]