ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων Υποδέχεται Μελωδικά Τις Γιορτινές Μέρες!

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα υποδεχθεί μελωδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τους επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων                           
Μια ευχάριστη και μελωδική έκπληξη περιμένει τους επιβάτες που θα καταφθάσουν στο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων τις ημέρες των γιορτών.
Στις 23, 24, 26, 27, 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου τους επιβάτες θα ταξιδέψουν μελωδικά ο Ανδρέας Κάσος με το πιάνο του και ο Νίκος Παπαδιώτης με τη φωνή του, ενώ παράλληλα ο Αλέξανδρος Λώλης με την παρτενέρ του θα χορέψουν Vals και Tango.Στις 26 & 30 Δεκεμβρίου το αεροδρόμιο θα πλημμυρίσει με τις μουσικές επιλογές του Dj Χάρη Τσίτου.
Είναι η πρώτη φορά που τέτοιες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στο διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων και αποτελεί μια ένδειξη της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλεται από τους αρμόδιους φορείς για την περαιτέρω αναβάθμιση του.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με υποστηρικτές τον Δήμο Ζίτσας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων και επώνυμες επιχειρήσεις της πόλης μας τις οποίες και ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]