Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων...Καταγγελία

Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Εργασίας, την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ,  που από κοινού  προχώρησαν στην παράνομη και παράτυπη απόφαση ορισμού μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΟΑΕΔ για το ΚΠΑ2 Ιωαννίνων, αγνοώντας την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με την όποια ορίζει συγκεκριμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η απόφαση του Υπουργού της ΝΔ για την επιτροπή, ορίζει ένα πρώην μέλος της Διοίκησης του ΕΚΙ που όμως πλέον δεν είναι καν αντιπρόσωπος σωματείου αλλά και ένα νυν μέλος της Διοίκησης του ΕΚΙ, με μοναδικό κριτήριο ότι προέρχονται από την ΠΑΣΚΕ. Αυτό άλλωστε εισηγήθηκε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το Εργατικό Κέντρο είχε υποδείξει άλλους εκπροσώπους που δεν είναι κατ αρχήν …απεργοσπάστες.
Αποδεικνύεται ότι κυβέρνηση και πλειοψηφία της ΓΣΕΕ είναι «νύχι -κρέας» όταν πρόκειται να υπηρετήσουν τους σχεδιασμούς κυβέρνησης–εργοδοσίας με τους δικούς τους ανθρώπους, για να μη παίρνουν χαμπάρι οι εργάτες τι γίνεται. Γι αυτό άλλαξαν τους εκπροσώπους των εργατών, που υπέδειξε το ΕΚΙ.
Αποδεικνύεται ότι δεν νοιάζεται η κυβέρνηση για «τα έκτροπα στη ΓΣΕΕ» και για την «εξυγίανση του συνδικαλιστικού κινήματος» όπως έλεγαν για να νομοθετήσουν τα ηλεκτρονικά φακελώματα. Αντίθετα από κοινού κάνουν τις νοθείες τους και  αλλοιώνουν με τον πιο επίσημο τρόπο τη θέληση των εργατών ώστε να βάλουν τις «ενοχλητικές φωνές», το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, στο περιθώριο. 
Δεν  σας δίνουμε το δικαίωμα Κύριοι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»  της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δικαιολογημένα οι εργαζόμενοι σας αποκαλούν «Συνδικαλιστική Μαφία», ούτε σε σας, ούτε στον Υπουργό Εργασίας, να αποφασίζει για εμάς και ποιος θα μας εκπροσωπεί. Δεν σας εξουσιοδοτούμε.
Αν νομίζετε ότι με τέτοιες πρακτικές θα ξεμπλέξετε με τους εργάτες, τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.
Είναι οι ίδιες οι ανάγκες μας για δουλειά – ζωή με σύγχρονα δικαιώματα που καθοδηγούν αυτούς τους αγώνες.
Είναι αυτές οι ανάγκες που έχουν κάνει τους εργαζόμενους να σας γυρίζουν την πλάτη. Όσους νόμους κι αν περάσουν κυβέρνηση και εργοδοσία με τη στήριξη των «ανθρώπων» τους στα συνδικάτα δε μπορούν να σταματήσουν τον αγώνα για τη ζωή και για το αύριο της τάξης μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΤΩΡΑ ο Υπουργός και ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, να σεβαστούν την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Ν. Ιωαννίνων και να ορίσουν ως εκπροσώπους μας τους συναδέλφους που εμείς προτείνουμε κι όχι αυτούς που θέλει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

Για το ΕΚΙ
                               Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

                           Έξαρχος  Νικόλαος                         Μαλλάτος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]