Στους 13 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στην Αλβανία ..1η και 5η ΕΜΑΚ στη χώρα

Στην Αλβανία μεταβαίνει και κλιμάκιο   25 ατόμων της  1ης και  15 ατόμων  της 5η ΕΜΑΚ  από τα Ιωάννινα με οχήματα και ειδικό εξοπλισμό καθώς και βοήθεια από την Ιταλία.



νεώτερη ενημέρωση 15.15
Στους 13  ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ Ένα μικρό κορίτσι ανασύρθηκε  πριν λίγο από τα ερείπια σπιτιού .
Πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά θύμα του εγκέλαδου στην περιοχή  της Θουμάνας.
Τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε εγρήγορση .Περισσότεροι από 600 είναι  οι τραυματίες που ζήτησαν τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,38 εξ αυτών παραμένουν για νοσηλεία ενώ  9 άτομα  φέρουν πιο σοβαρά τραύματα.

Αυτό είναι το ξενοδοχείο "Mira Mare" στο Δυρράχιο στην περιοχή του Καβαλισέντε. Όπως μπορείτε να δείτε, στα δεξιά υπάρχει ένα κτήριο 5 ορόφων, ενώ στα αριστερά μπορείτε να δείτε τι έχει απομείνει από αυτό...όπως σημειώνει το oranews.tv


νεώτερη ενημέρωση 13.07
Δυστυχώς ο αριθμός των θυμάτων  συνεχίζει να αυξάνεται ,με τους νεκρούς στην Αλβανία έπειτα από την ισχυρή δόνηση των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με τους νεκρούς   να ανέρχονται μέχρι στιγμής στους 9  καθώς ένας ακόμη άνθρωπος ανασύρθηκε από τα ερείπια σπιτιού στη Θουμάνα.
Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη σε περιοχές που έχουν πληγεί ενώ  πολλοί   παραμένουν παγιδευμένοι στα ερείπια   κτηρίων στις περιοχές Thumana, Durres και Kurbin.





Δύο ακόμη άψυχα σώματα εντοπίστηκαν στα ερείπια ενός ξενοδοχείου που κετέρρευσε με τον αριθμό των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε τα ξημερώματα την Αλβανία να ανεβαίνει στους 8 .
Σύμφωνα με Αλβανούς σεισμολόγους  πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό  που έπληξε τη χώρα από το 1926.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]