ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Με τις εκλογές του Προεδρείου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ απείχαν από αυτή εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το νέο νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και η παράταξη "Ανυπόκτατη Κίνηση" για τα χωριά και της πόλης της Πρέβεζας". Η πρώτη ψηφοφορία αφορούσε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και ανέδειξε Πρόεδρο τον Δημήτρη Καραμανίδη, Αντιπρόεδρο τον Ευάγγελο Γιαννουλάτο και Γραμματέα το Νικόλαο Λουφέκη.
Στην Οικονομική Επιτροπή τακτικά μέλη εξελέγησαν οι:
Λεωνίδας Αργυρός, Γρηγόρης Κουμπής, Λάζαρος Πιπιλίδης, Γιώργος Νίτσας,Ευάγγελος Ροπόκης και Βασίλης Κωστούλας με αναπληρωματικά μέλη τους Δημήτρη Καραμανίδη, Αθηνά Κωνσταντάκη, Κοσμάς Κορωναίο, Γιώργο Ντόντη, Ηλία Δήμου και Παναγιώτη Λελοβίτη.Την σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής ολοκληρώνουν ο Δήμαρχος και δύο Αντιδήμαρχοι που θα ορίσει ο Δήμαρχος.
Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Δημήτρης Καραμανίδης,Γρηγόρης Κουμπής, Κωνσταντίνος Ματέρης, Αναστάσιος Αμάραντος, Φώτης Ζέρβας και Θανάσης Ανωγιάτης με αναπληρωματικά μέλη τους Λεωνίδα Αργυρό, Αθηνά Κωνσταντάκη, Ευάγγελο Γιαννουλάτο, Ιωσήφ Στύλο, Κωσταντίνο Αλεξανδρή και Ευκλείδη Φονταρά.Και σε αυτή την επιτροπή συμμετέχουν τόσο ο Δήμαρχος όσο δύο Αντιδήμαρχοι που θα ορίσει επίσης ο Δήμαρχος.
Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης ευχαρίστησε θερμά όσους τον επέλεξαν για το συγκεκριμένο αξίωμα υπογραμμίζοντας ότι θα τηρεί το νόμο και θα αντιμετωπίζει ισάξια όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους. Ευχές απεύθυναν προς τους νεοεκλεγέντες οι επικεφαλής των συνδυασμών (κύριοι Μπαΐλης,Νίτσας, Ροπόκης και Φονταράς) ενώ κριτική επί της ισχύουσας νομοθεσίας που τους αποκλείει από την συμμετοχή τους στα όργανα αυτά, άσκησαν ο Σταύρος Αμάραντος και η Ειρήνη Παπαδημητρίου από την "Λαϊκή Συσπείρωση" και ο Μιχάλης Γεωργούλης από την "Ανυπότακτη Κίνηση".
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νεοκλεγέντες τονίζοντας ότι από σήμερα ο Δήμος Πρέβεζας ξεκινά τη δύσκολη και απαιτητική αποστολή της εξόδου του Δήμου στο δρόμο της παραγωγικής εξωστρέφειας, της λειτουργικής αναδόμησης, της στρατηγικής στοχευμένης ανάπτυξης. "Σε αυτή την πορεία της υλοποίησης της συμφωνίας της νίκης όλων των Δημοτών δεν περισσεύει κανείς μα σίγουρα και δεν χωρά όποιος αντιστέκεται στο αύριο του τόπου μας" ανέφερε ο κ.Γεωργάκος δηλώνοντας πεπεισμένος ότι η αγάπη για το καλό του τόπου θα νικήσει την εμμονή των προσωπικών και ανούσιων πολλές φορές εγωιστικών και εξωδημοτικών τάσεων.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]