ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

[Ελλάδα]Ένταση στα δικαστήρια για την υπόθεση Γραικού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί, φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού, καθώς αναμένεται να φτάσει εκεί για να απολογηθεί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΤΖΙΔΟΥ

Το συγκεντρωμένο πλήθος προσπάθησε να μπει μέσα στο δικαστήριο, αλλά οι αρχές τους εμπόδισαν. Τελικά επιτράπηκε η είσοδος μόνο στην αδελφή του θύματος

Ο Πρόδρομος Σκαρτάρης, ανιψιός του θύματος, δήλωσε ότι «Ήταν ένα μεγάλο μαρτύριο μ’ όλα αυτά. Ο δράστης μ’ αυτά που έλεγε, δηλαδή την γνωστή ιστορία, τα ήξεραν όλοι. Ήταν ένα παραμύθι καλοδουλεμένο στο μυαλό του, κατάφερνε και ξεγελούσε τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Επιτέλους όμως καταφέραμε να δρομολογήσουμε την κατάσταση και εν τέλει να αποκαλυφθεί το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία η οποία πρέπει να είναι ανελέητη, διότι ο τρόπος δολοφονίας ήταν απεχθής».

Επίσης, ανέφερε πως » Όλα αυτά που έκανε στον χώρο που σκότωσε τον θείο, συνηγορούν ότι δεν μπορούν να γίνουν από ένα μόνο άτομο. Επίσης, υπήρχε οικονομική διαφορά, ο θείος μόνο ζητούσε τα λεφτά του, αλλά δεν υπήρχε κάποια προστριβή. Πριν το περιστατικό, δεν ξέραμε ότι έγινε κάτι τέτοιο, αυτός ο έμπορος ήταν γνωστός στο χωριό. Ακουγόταν ότι ήταν πολύ εριστικός και τους ξυλοφόρτωνε με το παραμικρό».

Η αδελφή του θύματος, δήλωσε στο wepost. gr πως » Αν ήσασταν στη θέση μου, θα μπορούσατε να μιλήσετε; Δεν αντέχεται ο πόνος».

Ο αδελφός του θύματος, δήλωσε πως «Τον φυγαδευσαν». Δείτε τι άλλο είπε στη δήλωση του.
πηγή wepost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]