Μέτσοβο/Κ.Μητσοτάκης:2 επιλογές στις εκλογές ..στασιμότητα ή άλμα στο μέλλον [βίντεο]

"Θεώρησα  χρέος μου να ξεκινήσω την τελευταία προεκλογική περιοδεία μου από εδώ από το Μέτσοβο που τόσο αγαπώ ,τον τόπο που τόσο αγάπησε και  ο  αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ, ο  άνθρωπος που ανέδειξε τη δημιουργικότητα " σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη ομιλία του στην κεντρική πλατεία του οικισμού , υπογραμμίζοντας πως "αυτή τη δημιουργικότητα καλούμαστε στις επικείμενες εκλογές να ανακαλύψουμε και πάλι ".
Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του  στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρο Καχριμάνη για την πανηγυρική του νίκη ,υποσχέθηκε  αγαστή συνεργασία  με την Περιφέρεια Ηπείρου εφόσον ο λαός αναδείξει νικήτρια τη ΝΔ στις εκλογές.
Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως  το κόμμα της ΝΔ έχει πολλά σχέδια για τους ορεινούς όγκους της Ελλάδας και το Μέτσοβο θα  έχει το ρόλο του "πιλότου" στην υλοποίησή τους .
"Στις εθνικές εκλογές οι επιλογές που έχουμε είναι σαφείς ,ή θα συνεχίσουμε  με τη μιζέρια ,τη στασιμότητα και τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης ή θα κάνουμε ένα τολμηρό άλμα στο μέλλον "  υπογράμμισε μεταξύ άλλων  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]