ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Ο ΥΦ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

VOLTERRA ..ENEΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ:Επίσκεψη της παράταξης στην εταιρεία «Πίνδος»

Επίσκεψη της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» στην εταιρεία «Πίνδος» με τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Δημητρίου να συνοδεύεται από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όπως αναφέρονται ονομαστικά παρακάτω:

Ανυφαντή Ιωάννα, Γκάρτζιος Αναστάσιος, Κυρίτσης Κωνσταντίνος, Λυκοτραφίτης Ιωάννης , Μπέκας Σπύρος,  Τάσιου Ιουλία και Τσακούμης Γιάννης.
Από την πλευρά της Πίνδου συζητήθηκαν το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, η οικονομική θέση της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Ήπειρο και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
Από την πλευρά του κ. Δημητρίου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μία επιχείρηση σημαντική για την περιοχή των Ιωαννίνων, της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.
Διαπιστώθηκε η έλλειψη συνεργασίας με την Περιφέρεια Ηπείρου σε θέματα ανάπτυξης καθώς και παντελής έλλειψη σε θέματα γαστρονομίας.
Επίσης, η στοχοποίηση των επιχειρήσεων της πτηνοτροφίας, ότι αποτελούν ρυπαντικό παράγοντα για την περιοχή της Ηπείρου, είναι ένας μύθος που πρέπει να καταρριφθεί και να καταδικαστεί.
Τέλος, ο κ. Δημητρίου υποσχέθηκε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του στην Ήπειρο, η συνεργασία με επιχειρήσεις τέτοιου βεληνεκούς θα είναι στις βασικές του προτεραιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]