Ιωάννινα:Στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δημητρίου η Φώφη Γεννηματά [βίντεο-φωτό]

Φ.Γεννηματά:Αλλαγή για την Ευρώπη και την Ελλάδα

Θερμή υποδοχή στην πρόεδρο  του Κινήματος Αλλαγής,Φώφη Γεννηματά ,επιφύλαξαν  σήμερα το μεσημέρι  μέλη και φίλοι της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον».

Η κ.Γεννηματά  έφτασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και σε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ    χαρακτήρισε κρίσιμες    τις ευρωεκλογές της 26ης    Μαΐου για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα,σημειώνοντας ότι "το μήνυμα  αυτών των εκλογών , είναι αλλαγή  για την Ευρώπη  αλλαγή και για την Ελλάδα"  .
Παράλληλα ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης  στο ΚΙΝΑΛ ,αφού  επί ΠΑΣΟΚ έζησαν καλές εποχές και τώρα  έχει έρθει η ώρα να τις ζήσουν και πάλι .
 Αφού ευχήθηκε   καλή επιτυχία    στον Δημήτρη Δημητρίου ,στον άξιο  υποψήφιο που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ   στις  επικείμενες  περιφερειακές εκλογές , η .Γεννηματά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους της παράταξης που  βρίσκονταν συγκεντρωμένοι  στο εκλογικό κέντρο επί  της Ν.Ζέρβα.
 Υπενθυμίζεται ότι η  κ.Φώφη Γεννηματά,  θα μιλήσει    απόψε  στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Du Lac, στο πλαίσιο της πανελλαδικής της περιοδείας για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]