ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Μ.Πλιάκος :Συναντήσεις με τις Διοικήσεις των Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων και το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.

Συναντήσεις με τις Διοικήσεις των Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων και το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», της εταιρείας «Θ. Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε.» καθώς και τα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων (Σ.Ε.
ΒΙ.Π.Ι.) επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος  Μιχάλης Πλιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Έντιμης Πολιτείας».
Κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων είχαν συνάντηση με τις διοικήσεις όπου διαπιστώθηκε το καλό κλίμα της μέχρι τώρα συνεργασίας και τέθηκε το ζήτημα της διαχείρισης των αποβλήτων των πτηνοτροφείων.
«Πρέπει να εξετάσουμε οπωσδήποτε τη διαχείριση των αποβλήτων των πτηνοτροφείων», ανέφερε ο κ. Πλιάκος και κατέστησε σαφές πως ως Δημοτική Αρχή και στην επόμενη θητεία  θα ακολουθήσει την τακτική της συνεργασίας και της συνέργειας με στόχο το καλό της τοπικής οικονομίας και των τοπικών κοινωνιών. «Είμαστε θετική ως Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της δράσης «Ενεργειακές Κοινότητες» που έχει εξαγγείλει το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας όλοι οι εμπλεκόμενοι (Δήμος, Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις, Πτηνοτρόφοι κ.α.) προκειμένου να ενταχθούμε σε κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα που θα αφορά στη διαχείριση των πτηνοτροφικών αποβλήτων που παράγουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος.   

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.
Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, του Δημάρχου Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιου  Μιχάλη Πλιάκου, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Λευτέρη Αραμπατζή, τον Αντιπρόεδρο Μάρκο Τέρτση  και το Γραμματέα Δημήτρη Μπότσιο.
Οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν επωφελή τη μέχρι τώρα συνεργασία που έχει αναπτυχθεί καθώς ο Δήμος στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στη ΒΙ.ΠΕ. να αντέξουν και να αναπτυχθούν στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]