ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σάκη Τζαλαλή

Ευχαριστήριο μήνυμα του Σάκη Τζαλαλή

Υποψήφιου Ευρωβουλευτή με το «Κίνημα Αλλαγής»


Ευχαριστήριο μήνυμα στους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου αλλά και προς όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, απηύθυνε ο Γιαννιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Κίνημα Αλλαγής» Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Σ. Τζαλαλής αναφέρει τα εξής:

«Αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών. Τόσο αυτούς που στήριξαν την υποψηφιότητά μου στο «Κίνημα Αλλαγής» όσο και αυτούς που έκαναν κάποια άλλη επιλογή.

Με τους 41 συνυποψήφιους ευρωβουλευτές μέσα από το ευρωψηφοδέλτιο του «Κινήματος Αλλαγής» έδωσα για δύο μήνες έναν έντιμο και εποικοδομητικό αγώνα και μαζί με τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας προωθήσαμε στους πολίτες το όραμα μας για μια κοινωνική Ευρώπη της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Οι χιλιάδες πολίτες που εμπιστεύτηκαν την υποψηφιότητά μου, με κατέταξαν τέταρτο κατά σειρά κατάταξης στην Εκλογική Περιφέρεια Ιωαννίνων και με δεσμεύουν να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, συνεπής σε ένα διαρκή αγώνα για την προώθηση πρωτοβουλιών που θα δρομολογήσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο τόπος και οι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]