Nίκος Γώγος: «Οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι κρατούν τον τόπο μας ζωντανό»

Νίκος Γώγος: «Οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι κρατούν τον τόπο μας ζωντανό»



Συναντήσεις με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Καρβουναρίου, του Παγκρατίου και του Ραχουλίου είχε ο συνδυασμός Δύναμη Ελπίδας, με επικεφαλής τον Νίκο Γώγο, υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου.



Τα μέλη και οι διοικήσεις των πολιτιστικών συλλόγων Καρβουναρίου, Παγκρατίου και Ραχουλίου σε διαδοχικές συναντήσεις ενημέρωσαν τα μέλη της Δύναμης Ελπίδας, για τις πολυσχιδείς τους δράσεις που αφορούν, τόσο στην διατήρηση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης της περιοχής μέσα από χορευτικά, μουσικά σχήματα, όσο και μέσω σειράς εθελοντικών δράσεων με κοινωνικό πρόσημο, όπως εθελοντικές αιμοδοσίες και ενημερωτικές εκδηλώσεις για πλήθος ζητημάτων.

Ακόμα, μια σημαντική παράμετρος των συναντήσεων είναι η στήριξη που θα πρέπει να έχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι από τον Δήμο, ούτως ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο για την τοπική κοινωνία.



Αναφορικά με τις επισκέψεις ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, κ. Νίκος Γώγος, σημείωσε πως:



«Οι κοινές αξίες του πολιτισμού μας, στην εθελοντική εργασία και στην κοινή δράση που τόσο ένθερμα πρεσβεύουν οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι αποτελούν ευοίωνο σημάδι για το μέλλον του τόπου μας και την κοινωνία.

Μέσα από τις δημιουργικές τους πρωτοβουλίες, οι πολιτιστικοί μας σύλλογοι δε δίνουν μόνο χρώμα και ζωντάνια στον τόπο μας, αλλά αποδεικνύουν ότι παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, υπάρχει ένα αξιόλογο δυναμικό που κινείται δημιουργικά διατηρώντας την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας ζωντανά.

Ως Δύναμη Ελπίδας, δηλώνουμε πως είμαστε δίπλα τους, ώστε να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία και τη δραστηριότητα των πολιτιστικών μας συλλόγων που με τόσο ενθουσιασμό και μεράκι κρατούν τον τόπο μας ζωντανό».



Σύντομα θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις-συσκέψεις με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Σουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]