ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΜε τους κατοίκους της Νεοκαισάρειας- Παρουσίαση υποψηφίων Κοινότητας

Με τους κατοίκους της Νεοκαισάρειας- Παρουσίαση υποψηφίων Κοινότητας
Μαζική ήταν η παρουσία κατοίκων της Νεοκαισάρειας στην συγκέντρωση και την ομιλία που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ το βράδυ της Κυριακής.
Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο που θα έχουν τα Συμβούλια των Κοινοτήτων. Όπως τόνισε τα μικρά τοπικά προβλήματα και τα ζητήματα καθημερινότητας πρέπει να επιλύονται άμεσα και επί τόπου. Αυτό αποτελεί δέσμευση της παράταξής μας όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμά της.
«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών με την ενίσχυση των συμβουλίων ώστε να είναι σε θέση άμεσα και αποτελεσματικά να επιλύουν επί τόπου τα προβλήματά τους. Δεσμευόμαστε για την οικονομική ενίσχυση των Κοινοτήτων με τη βελτίωση της χρηματοδότησής τους, με επαναλαμβανόμενη πάγια προκαταβολή για την άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων», τόνισε ο κ. Ελισάφ.
Από τους κατοίκους της Νεοκαισάρειας άκουσε τα προβλήματα της περιοχής για τα οποία δεν δόθηκαν αποτελεσματικές λύσεις τα πέντε τελευταία χρόνια. Ο κος Ελισάφ δεσμεύθηκε για την αντιμετώπιση των πιο σημαντικών προβλημάτων της Κοινότητας και συγκεκριμένα για τη βελτίωση της καθαριότητας, του οδικού δικτύου και του φωτισμού, τη βελτίωση των σχολικών και αθλητικών υποδομών, τον καθαρισμό των περιαστικών δασών και τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, την ολοκλήρωση του δικτύου ομβρίων υδάτων και τέλος τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ .
Στη συνέχεια ο κ. Ελισάφ παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της Κοινότητας Νεοκαισάρειας.
Υποψήφιοι είναι:
1. ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
2. ΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]