Πως θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι που διατίθενται για την προεκλογική περίοδο στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Διαβάστε τι αναφέρει η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών

Δημοσιεύτηκε από την Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών η εγκύκλιος που αφορά τη χρήση των χώρων που διατίθενται εντός των δήμων και των κοινοτήτων για τις ανάγκες προβολής των κομμάτων και των συνδυασμών που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατά την προεκλογική περίοδο.
Η εγκύκλιος προβλέπει τη συμμετοχή των εκπροσώπων ή των επικεφαλής των συνδυασμών στις διεργασίες για την κατανομή των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν και την κατάρτιση του τρόπου λειτουργίας τους. Επιπλέον, η εγκύκλιος καθορίζει και τους επιτρεπόμενους τρόπους προβολής των συνδυασμών και των κομμάτων.
Ακόμη, η εγκύκλιος αναφέρεται και στην τοποθέτηση προεκλογικών περιπτέρων από τους συνδυασμούς και τα κόμματα στους χώρους που παραχωρούνται. Καθορίζονται οι επιτρεπόμενες διαστάσεις τους στα 2Χ2Χ2 μέτρα, με το μήκος τους να μη μπορεί να υπερβαίνει τα 4 μέτρα. Παράλληλα, ορίζει ότι τα  περίπτερα ή οι άλλες παρόμοιες κατασκευές είναι αναγκαίο να αποσυρθούν εντός 5 ημερών από τις εκλογές.
Διαβάστε την εγκύκλιο αναλυτικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]