ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυγενάκης: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι μια κυβέρνηση σε αποδρομή»

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι μετρήσεις: το 70% των πολιτών λένε φτάνει πιά με αυτή την κυβέρνηση!»,δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Συλιγάρδο, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Βασικά σημεία συνέντευξης:
Τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τους Έλληνες είναι τα εθνικά, η οικονομία και οι φόροι, και η ασφάλεια, θέματα που η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει στο πυρήνα του προγράμματος της, και θέματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποτύχει. Μια επόμενη μέρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα σημαίνει ότι αυτά τα θέματα θα μπουν σε προτεραιότητα: άμεση μείωση φόρων, νέες θέσεις εργασίας, νέες επενδύσεις. Και οι πολίτες το αναγνωρίζουν, και βλέπουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μόνο ηγέτη που μπορεί να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης. 

Ειδικά στα εθνικά, και στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κόσμος έχει καταλάβει τι σημαίνει αριστερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών. Και είναι άξιο να παρατηρήσει κανείς ότι αυτό ήταν και το μόνο θέμα στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε συνέπεια, προωθώντας τα πιστεύω που είχαν εξαρχής, και κάνοντας τα πράξη, παραχωρώντας την Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στη γείτονα χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι δυο κόσμοι αντίθετοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που παίρνει από τους πολλούς για να έχουν και να διαφεντεύουν οι λίγοι. Εν αντιθέσει, η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα λειτουργικό, δυναμικό, λαϊκό και μεταρρυθμιστικό, που δουλεύει για τους πολλούς και αδύναμους. Και ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό και πλέον μας εμπιστεύεται, εμπιστεύεται το λόγο μας και τις θέσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]